[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی
هیچی یوزر ساختم تایید شدم
از زمان خانم سارا ، رکوردار بیشترین زمان بن شدن هستم یه دو هفته قبلاً یه سه هفته الان + غیر فعال شدن یوزر چون یکی دیگه فحش داده ، چون به حسین 333 یه لینک سایت همسایه دادم گفتم حرفامو اینجا زدم همین !!!!!
بگذریم انشالله خدا آخر و عاقبت همه را ختم به خیر کند
حرفات رو قبول دارم همش تایید
ولی خوب میشه ایراد گرفت و نظر داد دیگه حالا درسته به قول خودت در حدی نیستیم ملودی بسازیم و این حرفا ... ولی به اندازه خودمون موسیقی رو میفهمیم
توهین که نه ولی من لجم میگیره یه عده خودشون رو چسبوندن به شادمهر و هیچی بارشون نیست متاسفانه ! نمیتونم چیزی نگم
موسیقی سلیقس ولی اینا ذائقه موسیقی ملتو عوض کردن و داریم به جایی میرسیم که ملودی خاصی رو نمیشنویم و افتادیم رو تکرار ... هیچ در هیچ = هیچ
میخوامت
و مهم نیست چندشنبه است ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
مُشک را گفتند : ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﮏ ﻋﯿﺐ ﻫﺴﺖ، ﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻧﺸﯿﻨﯽ
ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﺧﻮﺷﺖ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﻫﯽ.
ﮔﻔﺖ:
ﺯﯾﺮﺍ ﮐﻪ ﻧﻨﮕﺮﻡ ﺑﺎ ﮐﯽ ﺍﻡ،
ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﻨﮕﺮﻡ ﮐﻪ ﻣﻦ ﮐﯽ ﺍﻡ ...
(تقدیم به وجود پاک استاد رضا یزدانی)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
مسعود شجاعی چه زبون درآورده و به اصطلاح افشاگری کرده
انگار من بودم که به واسطه دوستی با نکونام n سال تو تیم ملی هیچ نقشی رو بازی نمیکردم و فقط جای جوونای خیلی بهتر از خودم رو پر کرده بودم ، سیستم فاسد خودت هم فاسدی که تو این سیستم فاسد داری کار میکنی الان اومدی این حرفارو بزنی که مثلا بگی من با مردمم من به کودکای کار کمک میکنم نمونه ی کامل یه لمپن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقتم
در حال حاضر 245 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 245 مهمان ها)