نوشته اصلی توسط Chavosh ssd ? نه همینجوری با یه پیچ وصلش کردم خیلی ضروری نیس آره اس اس دی .. آخه گفتی قاب فلزی هم باهاش بوده فک کنم درسته ؟
نوشته اصلی توسط SaSan69
نوشته اصلی توسط Hadi آره اس اس دی .. آخه گفتی قاب فلزی هم باهاش بوده فک کنم درسته ؟ تو منظورت قاب هستش یا براکت اگر میخوای بذاری داخل کیس براکت میخواد که میگم ضروری نیس بعضا همراهشون هس نبود 20 تومنه قیمتش قاب برای وقتیه که میخوای اکسترنال کنی
Hadi
نوشته اصلی توسط Chavosh تو منظورت قاب هستش یا براکت اگر میخوای بذاری داخل کیس براکت میخواد که میگم ضروری نیس بعضا همراهشون هس نبود 20 تومنه قیمتش قاب برای وقتیه که میخوای اکسترنال کنی نه همون براکت منظورمه خوبه پس همون جوری نصب میکنم توام همین جوری خالی نصب کردی تو کیس ؟ ضرری نداره که ؟
نصب كن ديگه گائيدي
نوشته اصلی توسط D.SOL نصب كن ديگه گائيدي
نوشته اصلی توسط Hadi نه همون براکت منظورمه خوبه پس همون جوری نصب میکنم توام همین جوری خالی نصب کردی تو کیس ؟ ضرری نداره که ؟ اره جاش بود وصل کردم بستگی به کیس داره فقط برای اینکه ولو نباشه تو کیس اگرم میخوای قشنگ تر محکم تر باشه بگیر و الا ضروری نیس
هادی
نوشته اصلی توسط _Khashi_ حالا از دمو ها معلوم شد که اون flick یه دروغگوی کلاش بیشتر نبود؟ نوشته اصلی توسط flick آخ دلم شما هم درگیرید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن