نوشته اصلی توسط Milik شخصا واسه من گروه نیوش عباس معصومیه روبرو آماده باش روبرو آماده باش سرور یزدانی کیهههههه ... استاد عباس ِ معصومیه
نوشته اصلی توسط Sajjad از این سوالا هست که خبرنگار یه اسم میگه و طرف درباره اش یه جمله یا یه کلمه به کار میبره از من بپرس ، خیلی دوست دارم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Sajjad آلبوم شادمهر در مقایسه با امیر بی گزند چطور بود؟ مقوا - تریاق چاوشی به تنهایی صد پله بالاتر از این آلبوم تشریف داره
نوشته اصلی توسط Milik اسی دستت واسه بچه ها رو شده دیگه حنات رنگی نداره حناش قلابی بود چینی بود
نوشته اصلی توسط flick تو اگه بخوای سایت مایت بری با فری گیت هم میتونی ولی اگه بخوای چورن دان کنی مستر کریو احتیاج داری من همین الان دارم بدون کریو و هیچ شیلتر شکنی چورن اچ دی دان میکنم
نوشته اصلی توسط Milik از این سوالا هست که خبرنگار یه اسم میگه و طرف درباره اش یه جمله یا یه کلمه به کار میبره از من بپرس ، خیلی دوست دارم مهدی احمدوند؟
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad مهدی احمدوند؟ جوجه ای عشق موسیقی
نوشته اصلی توسط flick حناش قلابی بود چینی بود آلبوم شادمهر چی شد راستی شنیدم داریش
نوشته اصلی توسط _Khashi_ من همین الان دارم بدون کریو و هیچ شیلتر شکنی چورن اچ دی دان میکنم خودتو لو نده دیگه دیگه هم از من نقل نگیر مرتیکه ج . ی
نوشته اصلی توسط _Khashi_ آلبوم شادمهر چی شد راستی شنیدم داریش چیشو دارم ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن