نوشته اصلی توسط _Khashi_ آواتار بزنم روت کم شه تو اسمه اینو بگو روم کم میشه ولی درکل در این حدا نیستی با من کل بندازی من سوابقم معلومه
نوشته اصلی توسط Milik ولی از هر زاویه ای نگاه میکنم 22 هزارتا واسه دو ساله خیلی زیاده حودت خسته نشدی
نوشته اصلی توسط _Khashi_ چرا گریه می کنی حالا دیوث خطر میاد میگه چه میدونم بیلاخ .. توام تا هر کی یه چیزی به ما بگه پشت بندش میای بدتر میرینی به ما اینجوری میای میگی خر
نوشته اصلی توسط Amir خطر چرا بین کاربران درگیری ایجاد می کنی این یکی به اون یکی میگه خر به منچه دقیقا؟
نوشته اصلی توسط _Khashi_ حودت خسته نشدی تازه بیشترش رو خودم تایپ کردم - حس خوبی ندارم دیگه ، شاید یه چند وقت دیگه اصلا پست ندم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط D.SOL تو اسمه اینو بگو روم کم میشه ولی درکل در این حدا نیستی با من کل بندازی من سوابقم معلومه فهمیدی کیه تایپیک بزن همه بهره ببرن ولی به قبافش میخوره از کارمندای براز باشه
امیر جان خودت 7 هزار - 10 هزار کم کن از پست من نمیخوام فوق .
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث خطر میاد میگه چه میدونم بیلاخ .. توام تا هر کی یه چیزی به ما بگه پشت بندش میای بدتر میرینی به ما اینجوری میای میگی خر اون بیلاخ در ادامه حرفه خودت بود مثله قافیه.دیوث من چیکاره تو دارم
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث خطر میاد میگه چه میدونم بیلاخ .. توام تا هر کی یه چیزی به ما بگه پشت بندش میای بدتر میرینی به ما اینجوری میای میگی خر
نوشته اصلی توسط Hadi امیر جان خودت 7 هزار - 10 هزار کم کن از پست من نمیخوام فوق . حالا چس بازی این شروع شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 181 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 181 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن