اپدیت اومد ..
این کس کشا لیتو و لیته و خلسه و شلسه کارو زندگی ندارن هر روز اهنگ میدن؟
همه بیتاشونم که اسکی.موندم کدوم کسخلی طرفداره اینا میشه اخه
وای خدا من موندم این مردم چرا سلیقه موزیکیشون اینقدر تخمی شده.رپا که همه از دم کس شعر شده.همه کپی.الان همین البوم کس کش شدیم ولی جاکش نه 2 که اینقدر ادعاشون میشه من یه دور گوش دادم بعدش شیفت دیلیت.تمامه ملودیا و بیتا کپی از خواننده های معروف.اوناشم که بعضیا نمیتونن تشخیص بدن اسکیه باید البوم Dessigner-New English رو گوش بدن بقیه اسکیا هم تشخیص میدن.
یا از اون طرف این صادقلو چلغوز و حسینیه فرغون رفتن تو کونه هم هی ترک کس شعر میدن ملتم مثه گاو گوش میدن.اخه من موندم این مردم چشونه.اولش که رفته بودن تو کونه این ارش ای پی و مسیح.بعدش علی پیشتاز و سمیر مد شد.الانم که اینا.پسفردا هم اینا میرن شاغالای جدید میان
همین ترک کس شعر یاره قدیمی همین 2 تا چلغوز.یعنی هرکی رسیده تو ماشین سلفی فیلم گرفته و خونده.بنده موردشو باچشم خودم دیدم دختره نشسته پشته فرمونه ماشینه پسره پسره رو انداخته بقل دست و فیلم گرفته گذاشته اینستا یعنی ماشین خودمه.ماشینه پسره هم والا خیلی شاخ نبود لکسوس ای اس 2010.البته منکه خودم اینکارم میدونم شب چطوری میخواد صورت حسابشو پرداخت کنه ولی خداوکیلی اینقدر این ملت عقده ای شدن حد نداره من خودم تو اینستای کیریم به جز یه عکس که از جاده گرفتم هیچ عکسه ماشینی ندارم.نمیخوامم داشته باشم.تو اون عکسم والا نمیتونستم اون ارمه رو کاپوتو بشکنم که تو عکس نباشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
القاب هم دیگه سوسولی شده پَلِنگ کجا تتو کجا مامانم اینا
در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 173 مهمان ها)