صفحه 6003 از 8550 نخستنخست ... 500355035903595359936001600260036004600560136053610365037003 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 60,021 به 60,030 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    بحث سر آهنگ نیست یه عده ای هستن مث تو حذب الهی تا گوگوش رو اسمش می شنون یاد این شکلک میفتن
    اگه هایده و مهستی هم یکم عمرشون طولانی میشد زنده میموند ثمره پرورش اعتقادهای مثل شما رو میدیدند صدای زن حرامه بابا
    بازم حرفت از رو باد معدست

من خودم بارها از آلبوم آخر مهستی که شادمهر ساخته بود تعریف کردم

اصلا هم گارد نگرفتم در مورد صدای گوگوش

منظور من بد بودن آهنگ های اخیر گوگوش بود

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    گوگوش بعد از آلبوم شب سفید واسه من مرد
    با اعتمادی و سعیدی به جایی نمیرسه

باید با بچه های داخل کار کنه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    با اعتمادی و سعیدی به جایی نمیرسه

باید با بچه های داخل کار کنه
    جدا کارایی که با افکاری و بمانی و نیکان و بابک صحرایی ازش پخش شده خیلی خیلی خیلی بهتر از آهنگایی که از این دوتا گرفته ، دقیقا نمیدونم سر چی با این دوتا کار میکنه
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فعال
    اسماعیل خویی

من تنها باری که اسماعیل خویی رو دیدم تو اون برترین آهنگ ها بود از شبکه من و تو

اصلا من نه با تفکر خویی آشنایی دارم نه با اعتقادش

بعدشم من چرا باید از این حاکمیت دفاع کنم ؟/

تو این حاکمیت و حکومت من فقط یه کارگر رستورانم که تازه همیشه براش کار نیس هر چی هم در میارم باید یه چیزی هم بذارم روش شهریه دانشگاه بدم آدم باید احمق و اسکول و نادان باشه که شرایط منو داشته باشه بعد طرفدار حاکمیت هم باشه
    اگه من مستخدم دولت بودم میتونستی بگی که من دارم ساست های حکومت رو میبرم جلو ولی من که یه دانشجو و کارگر ساده ام اصلا وصل نیستم به حکومت چیزی به من نمیماسه از این حکومت
    تو آمریکا هم مردم هر هفته یکشنبه ها میرن کلیسا ... هر چند وقت یک بار مراسم اعتراف دارن مراسم غسل دارن اعتقادشون به مسیح هم بیشتر از ماهاس

شما فک میکنین چون چهارتا آخوند حرف از پیامبر و علی و .... میزنن اشکال از پیامبره .... در صورتی که اشکال از این منبری هاس که شکم گنده کردن و فقط پا منبر رفتنشون خوبه ... مردم هم میرن پا منبرشون چون اونا 4 تا حرف خوشگل میزنن ملت فک میکنن آدمای خوبین و بهشون آیت الله و حجه الاسلام و ولمسلمین و آیت العظمی و علماء میگن

تو جامعه ایی که خر هاش زیاد بشن خر سواراش هم زیاد میشن نتیجش هم میشه این که هر سال برا فلسطین میرن راه پیمایی ولی برا حق خودشون برا اختلاص برا حقوق های نجومی هیچ گهی نمیخورن برا این که خرن

تو هم خری خر مثه تو هم زیاده چشمتون به دهن 4 تا شاعر و نویسنده و خواننده اونطرفیه شما هم یه جور دیگه خرین اونا رو حجت خودتون میدونید بعضی از خر ها آخوند ها رو حجت خودشون میدونن خر هایی مثه تو هم 4 تا از اونوری ها رو که اندازه پشمی زندگی شما براشون مهم نیست رو حجت خودشون میدونن تو قلباتون پر از کینه به حکومته ولی هیچ گهی نمیخورین اوج کار شما انتقاد کردن تو تاکسیه

سال 88 ملتی که تظاهرات رو از تو پیاده رو ها نگاه میکردن بیشتر از کسایی بود که تو خیابون بودن این خیلی سوزش داشت برا من دلیلش هم خر بودن ملت ماست به جای اینکه هم صدا باشن نشسته بودن کنار و فیلم میگرفتن
    دوستانه گفتم ناراحت نشی اشتررم
    اشترم ناراحت نشی ولی حرفش درسته الحق والانصاف

فوق حرفه ای
    دخترک بیا نترسیم دخترک
    بیا دریارو بدزدیم دخترک ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    بخاطر اینکه طرفدار شادمهری آلبوم آخر مهستی شد بهترین آلبومش اگه مثلا شادمهرم چند تا آهنگ نمیساخت برای این شما مهستی هم نمیشناختی
    من کاست های مهستی که با محمد حیدری و جهانبخش پازوکی هم کار کرده بود موقعی که بچه بودم هم داشتم

تازه اون موقع پولامو جمع میکردم میرفتم کلوپ اجراهاش تو طنین و غیره هم میخریدم

کیه که مهستی و هایده رو از بچگی نشناسه

تازه من غیر این دونفر کاست های حمیرا و همین گوگوش رو هم اکثرشو داشتم

همه از صدای هایده و مهستی و حمیرا از بچگی خوششون میومده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط D.SOL نمایش پست ها
    اشترم ناراحت نشی ولی حرفش درسته الحق والانصاف
    نرود میخ آهنی بر سنگ ... حکایت امیر ماست

فعال
    نرود میخ آهنی بر سنگ ... حکایت امیر ماست
    بحثه امیر نیست فقط
    تو ایران اکثرا فکرشون اینه که یا اعتقادی به پیامبر میامبر نداری یا اگه داری یعنی تو دارودسته اخوندا و این مکارم و علم الهدی و اینایی

در صورتی که فرق دارن.حالا از اینم بریم جلوتر.کلی اخونده خوبم داریم که تو دارو دسته اونا نیستن و کلا از سیستم راضی نیستن

من نماز نمیخونم چون حالشو ندارم.پارتیمم میرم.مشروبم نمیخورم چون ورزشمو خراب میکنه.پــــــورن میبینم.س ک س میکنم.هرجور دلم بخواد رفتار میکنم ولی به اون امام اصلیا هم اعتقاد دارم

فعال
    این بحث ها که این نوشته اصلا به من ربطی نداره من نه خونمون تهرانه که برم تظاهرات نه چیزی فقط موندم چجور اینهای که ادعا دارن خودشون تحت تاثیر بلند گوهای که هر روز تو گوششون میخونند عمل میکنند
    بیشتر منظورم اون قسمت اعتقادش منظورم بود

فعال
    ادامه بدید من اسپکترال ببینم

صفحه 6003 از 8550 نخستنخست ... 500355035903595359936001600260036004600560136053610365037003 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع