خواهش میکنم ، لطف داری ...
آره اگه مشکلی نداره چرا میخوای الکی تعویض کنی ؟! مگه صدا میده ؟ فن اصلی خود اینتل خیلی کم پیش میاد که خراب بشه
فقط یادت باشه اگه فن گرفتی یا نگرفتی خمیرشو عوض کن خیلی تاثیر داره
من خودم داشتم بازی Euro Truck Simulator 2 رو میکردم بعد بعضی وقتا سیستم خاموش میشد یا ریست میکرد
یه خمیر Deep Cool گرفتم 22 هزار تومن خمیر قبلیشو پاک کردم کاملا خشک شده بود اینو زدم دیگه مشکلم حل شد فنشم فابریک اینتله
حالا اگرم خواستی بگیری زیاد هزینه نکن چون بعدا ممکنه سی پی یو بالاتر بگیری یه دونه کولر ردیف بگیری
به هر حال خودت میدونی اگه بازی سنگین زیاد میکنی دما میره بالا یه دونه بگیر
فدات بشم
نه اصلن فن سی پی یو بیشتر اوقات که با حداکثر دور هم میچرخه صدای آنچنان زیاد و محسوسی نداره
فن گرافیکم وقتی دورش میره (تو بازی) بالا صدای ناجوری میده :|
شایدم همین کار رو کردم ببینم چی میشه ولی اون مدل دیپ کول که 50 تومنه قیمتش مناسبه طبق بررسی هم که کردم تاثیر خوبی روی پایین اومدن دمای کارکرد سی پی یو چه موقع استفاده عادی چه هنگام بازی و لودهای سنگین داره
آره خمیر رو که فن اگه باز بشه باید حتما خمیر جدید بزنم بهش
همینجوره دمای سی پی یو اگر به حد TJ.Max برسه و ازش تجاوز کنه سیستم ری استارت میشه
مقدار TJ.Max سی پی یوی من 98درجه ست ولی تو بازی معمولا تا 77 اینا میرسه که خب دمای نسبتا بالایی به حساب میاد
بازم ممنون از راهنمایی و توصیه هات
شبت قشنگ هادی جان![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 179 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 179 مهمان ها)