این مشکل باتری گوشیو نمیدونم چجور حل کنم هر چن وقت حالمو میگیره فرتی تو یه روز تموم میشه در حالت عادی 2 روزه و کم مصرف حتی سه روزه جواب داده
دفه پیش اپدیت های سرویس گوگل رو پاک کردم درس شد بعدشم غیر فعالشون کردم این دفه نمیدونم از چیه
این مشکل باتری گوشیو نمیدونم چجور حل کنم هر چن وقت حالمو میگیره فرتی تو یه روز تموم میشه در حالت عادی 2 روزه و کم مصرف حتی سه روزه جواب داده
دفه پیش اپدیت های سرویس گوگل رو پاک کردم درس شد بعدشم غیر فعالشون کردم این دفه نمیدونم از چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چرا باران با فایرکس بالا نمیاد
SORRY! If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: [email protected] It is possible you have reached this page because:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میاد بالا درسته مودم خاموش روشن کن
آلبوم علیشاپور عجب سازبندی داره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
این ویدیو رو بکشید بیرون بی زحمت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 268 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 268 مهمان ها)