یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
به احمدوند میگن شاهزاده ...
من از همین لحظه به بعد خودم رو نخست وزیر اعلام میکنم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
ریشاشو زده ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
اين يارو ريشى خيلى باحاله ى فيلم ديدم مامور حمل پول بود خيلى باحال بود
یه تیکه از فیلم این دوتا دخترا از هم لب میگیرن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نیست یک دَم شِکَنَد خواب به چشمِ کَس ولیک
غَمِ این خُفته ی چند
خواب در چشمِ تَرَم می شکند ...
13 دی سالروز جاودانگی نیما یوشیج ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
امیر سایت برا من تو فایر فاکس بالا نمیاد
SORRY! If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: [email protected] It is possible you have reached this page because:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم که بالا نمیاد خارخاسک آواتارتو مث من گذاشتی عوض کنم بینم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 324 مهمان ها)