دارم ترانه هایی که اجرا میکنن رو میگم - هیشکی تو ایران در حد و اندازه چاوشی نیست ، یزدانی هم که بحثش جداست - انصافا ترانه هایی که فریدون میخونه خیلی خوبه خیلی بیش از حد خوبه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
دارم ترانه هایی که اجرا میکنن رو میگم - هیشکی تو ایران در حد و اندازه چاوشی نیست ، یزدانی هم که بحثش جداست - انصافا ترانه هایی که فریدون میخونه خیلی خوبه خیلی بیش از حد خوبه
فریدونم قبول دارم ولی فقط تا البومش.این تک ترکایی که داده به قدری کس شعره که دیلیتشون کردم.ولی کلا کیفیت کاره یراحی از همشون بالاتره
اون قدیم یه شبکه ای راه افتاده بود به اسم ایرانیان مال سمیر زند بود و رضا رشید پور هم اونجا براش کار میکرد - سردار قلم و سمیر زند و ایمان قیاسی یه برنامه داشتن که توش سردار قلم درس ترانه نویسی میداد ، سمیر زند درس خوانندگی میداد ، ایمان قیاسی هم درس موسیقی میداد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
اون قدیم یه شبکه ای راه افتاده بود به اسم ایرانیان مال سمیر زند بود و رضا رشید پور هم اونجا براش کار میکرد - سردار قلم و سمیر زند و ایمان قیاسی یه برنامه داشتن که توش سردار قلم درس ترانه نویسی میداد ، سمیر زند درس خوانندگی میداد ، ایمان قیاسی هم درس موسیقی میداد
کابوسی از این بدتر وجود نداره
از این ایمان قیاسی انقدر بدم میاد ! تا دیوروز آویزون چاوشی بود حالا آدم شده واسه من
خدارو هزاران مرتبه شکر که چاوشی با امثال قیاسی قطع رابطه کرد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
کابوسی از این بدتر وجود نداره
از این ایمان قیاسی انقدر بدم میاد ! تا دیوروز آویزون چاوشی بود حالا آدم شده واسه من
خدارو هزاران مرتبه شکر که چاوشی با امثال قیاسی قطع رابطه کرد
از دور و بری های چاوشی فقط شهاب اکبری و حسین صفا ، بقیه فقط واسه بزرگ کردن خودشون اعلام حضور میکردن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد