@
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجا اینه که فن نما بازی زیاد شده مثلا به خواننده مورد علاقه طرف بگی (تو) طرف انگار فحش خوار و مادر کشیدی به طرف.من اصلا اهمیتی به این کارا نمیدم نه خواننده ایرانی نه خارجی.موزیک فقط یه سرگرمیه برای توی ماشینم،موقعی که میخوام یه چیزی درست کنم یا تو خونه دستم بنده میخوام تمرکز کنم یا مثلا تو هواپیما و.....
فقط سرگرمیه نه چیزه بیشتر.وقتی یه موزیکی گوش میدم خوشم میاد گوش میدم کاری ندارم کی خونده کِی خونده.حالا بعضیا رو طولانی مدت گوش میدم بعضیا هم کوتاه مدت.
حالا این جریان احمدوند هم که از دیشب راه انداختیم برای تنوع بود بچه ها بگن بخندن من خودم به شخصه بحثه این شاهزاده رو راه انداختم بگیم بخندیم.مگه هر روز البوم میاد که بخوایم ازین کارا بکنیم منم که درکل اینجا نیستم حالا یه چند روزه اومدم بازم میرم.
از اون طرفم.دمه احمدوند گرم.دمش گرم.انرژی گذاشته،پول خرج کرده،وقت گذاشته موزیک خونده.من و تو هم مفتی دانلود میکنیم گوش میدیم منتی به سرش نداریم.البته من که سی دی شو میخرم.همین خواننده جوونا نبودن الان هنوز باید قاسم افشار و کویتی پور گوش میدادیم.
در کل اینقدر جدی نگیرید مسائل رو و از زندگی لذت ببرید