خطر اپ شد برای منم بفرست لینک ها رو میخوام دستت درد نکنه![]()
خطر اپ شد برای منم بفرست لینک ها رو میخوام دستت درد نکنه![]()
یه سری توضیحات بدم درباره ماهواره جات.خوراکه خودمه.
اولا ال ان بی تحت عنوان اچ دی نداریم.ال ان بی یه فاکتوری به نام نویز داره که هرچی عددش کمتر باشه بهتره الان بهترین ال ان بی تو بازار اولترا بلک هست که خیلی کمه تقبلیشم هست نویزش 0.1 هست.چیزای عالی بازار هم 0.2 هستن. ات اشغالا هم عددشون میره بالاتر.هرچی عدد کمتر گیرندگی قویتر.اچ دی میتونه رو اسم ال ان بی باشه مثلا من خودم همش پرمیوم اچ دی گلده
فقط پیام تبلیغاتیش روی مخه ولی میخوام یه ساعت کیفیت رکورد خود دستگاه رو ببینم![]()
تو یه روز صد صفحه رفتین جلو
خط اگه یه وقت بخوام رسیور بگیرم این مدلشو میگی همین که باهاش رکورد کردی
بعد به غیر ازین دیگه چی خوبه ؟ استرانگ هم خوبه به نظر تو ؟ من دارم استرانگ خیلی خر کاره ولی اچ دی نیست
درباره ریسیور چیزی به اسم کره نداریم همه چینیه.
یک شرکت داریم به اسم گلوبال.ریسیورای استارست.ای استار.استارمکس.تایگر و یه چندتا غیره معروف دیگه رو گلوبال تولید میکنه
مثلا گلوبال ریسیوری تولید میکنه به اسم x.استارست میاد سفارش میده میگه اینو برام بزن به اسم فلان.استارمکس میگه اینو برام بزن با اسم بیسار.
فقط کیس ریسیور و ساپورت نرم افزاری اون شرکت متفاوته تو اینا.سخت افزار یکیه.
حالا درباره ایکس کروزر اسم شرکت فورتیس هست که کره ای هست ولی ساخت داخله چینه.ول چین پدر مادر دار.2 مارکشم از همه معروفتره یکی ایکرس کروزر یکی پرووین.پرووین ساپورت سخت افزاریش مال نیست مثله ایکس کروزر هم تو ایران پشتیبانی نداره
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 135 مهمان ها)