موشک جان زیاد زور نزن. این خانه از پایبست ویران است
#آب_در_هاون_کوبیدن
موشک جان زیاد زور نزن. این خانه از پایبست ویران است
#آب_در_هاون_کوبیدن
توئیترِ شاهین و توئیترِ آرش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه امشب سرعت خوبه .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سکوتی...
!?Who Cares؟!
وقتی تبعیض قائل بشه و بحث رفیق بازی باشه قضیه فرق میکنه ... هر توهینی که خواستن کردن ولی پاک نشد اما برای بقیه ... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...
منم با همه رفیقم و با کسی مشکلی ندارم ... همین آقا هم چند بار ازش حمایت کردم تاپیک زدم براش و گفتم داره زحمت میکشه حتی به سعید پخ دادم موقعی که مشکل داشتن با هم
من حرفم اینه تبعیض نباشه توهین نباشه فضا دوستانه باشه همراه با احترام ! همین !!! یادم نمیاد شروع کننده دعوا ، من باشم در این سالها .. دیگه سنی ازم گذشته بیام کل کل کنم با چند نفر که چند سال کوچیکتر از من هستن ؟!؟!
فقط یه نفر هست که بزرگتر ما بود و قبول دارم اشتباه بدی کردم و میخواستم ببینمش ازش عذرخواهی کنم که متاسفانه نشد ... بقیه رو من مقصر نبودم تا جایی که یادم میاد و دائم حملات چند جانبه انجام شد ...
فقط یه مورد دیگه یادم میاد که برای اولین بار پخ دادم همدردی کردم که ناگهان سوء تفاهم پیش اومد که آی گوشه ی چادرمو دید و جار و جنجال !!!
بقیه رو میگم من شروع نکردم و اونایی هم که گفتن روانی خوشبختانه شناختم معلوم الحال هستن
شعبدهبازی تو لباسِ سفید، دلقکی با کلاهِ شیپوری،
یه رابینهودِ سر به راه شده، یا گوریلِ بنفشِ انگوری...
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 146 مهمان ها)