نوشته اصلی توسط Milik حرکت گردن و بشکن زدن هایده واقعا دیدنی ست ... تیکه میندازی
Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Milik این یک دعوتنامه نیست یک احضاریه است اخرش یه کاری میکنی که کار ما به گرمخانه برسه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزار دانلود کنن گناه دارن طفلیا اگه من چیزای که کم یابه یا خیلی با ارزشه اگه بذارم برای دانلود همه .. اونوقت در حق بعضیا ظلم کردم .. اونوقت دیگه کاربر ویژه یا اون 2 نفری که کمک کردن دیگه معنی نمیده چون همه دانلود کنن در حق اونا ظلم کردم
نوشته اصلی توسط Hadi تیکه میندازی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Hadi, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اخرش یه کاری میکنی که کار ما به گرمخانه برسه هر شب ساعت 11 چت روم ...
نوشته اصلی توسط Hadi اگه من چیزای که کم یابه یا خیلی با ارزشه اگه بذارم برای دانلود همه .. اونوقت در حق بعضیا ظلم کردم .. اونوقت دیگه کاربر ویژه یا اون 2 نفری که کمک کردن دیگه معنی نمیده چون همه دانلود کنن در حق اونا ظلم کردم هادی با عدالت....
لامصب با این شکلت حال می کنماااااا........
نوشته اصلی توسط Hadi اگه من چیزای که کم یابه یا خیلی با ارزشه اگه بذارم برای دانلود همه .. اونوقت در حق بعضیا ظلم کردم .. اونوقت دیگه کاربر ویژه یا اون 2 نفری که کمک کردن دیگه معنی نمیده چون همه دانلود کنن در حق اونا ظلم کردم کمک رو که من فبول دارم که باید برای هر دانلود حداقل هزار تومن کمک کنن کیفیت پایینتر بزار مجانی ، کیفیت بالاتر پولی اینجوری بهتره به نظرم
Hadi
نوشته اصلی توسط Milik هر شب ساعت 11 چت روم ... جذب کاربر دو برابر میشه
هادی هادی حمایتت میکنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 130 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن