نوشته اصلی توسط Milik من واقعا نمیدونم داورای فستیوال ها نابینا و ناشنوا تشریف دارن که به مقواهای فرهادی جایزه میدن !!! جایزه ی اسکار دیگه ارزششو از دست داده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L تابو قسمت سوم چطور بود؟؟؟ تام هاردی چرا قسمت قبلیش گردن طرفو پاره کرد؟؟ خیلی خوبه - تو قسمت قبلیش یکی رو استخدام کرده بودن که تام هاردی رو بکشه ولی تام هاردی کشتش ، خون و قلبش رو خورد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milik خیلی خوبه - تو قسمت قبلیش یکی رو استخدام کرده بودن که تام هاردی رو بکشه ولی تام هاردی کشتش و قلبش رو خورد اوه شت! مثل سریال های خون آشنامی شده
نوشته اصلی توسط R A S O O L جایزه ی اسکار دیگه ارزششو از دست داده برو امتیاز فروشنده رو ببین خودت متوجه همه چی میشی
نوشته اصلی توسط Chavosh ایا کسی او را در محل شناخته
نوشته اصلی توسط R A S O O L اوه شت! مثل سریال های خون آشنامی شده داستانش خیلی داره پیچیده میشه - عشق تام هاردی به خواهرش ، نامادریش اومده - تام هاردی وصیعت کرده که بعد از مرگش زمین وقف بشه به آمریکا
نوشته اصلی توسط Milik داستانش خیلی داره پیچیده میشه - عشق تام هاردی به خواهرش ، نامادریش اومده - تام هاردی وصیعت کرده که بعد از مرگش زمین وقف بشه به آمریکا ولی حیف فقط 8 قسمته تام هاردی 2 سال اخیر خیلی پرکار بود
نوشته اصلی توسط R A S O O L ولی حیف فقط 8 قسمته تام هاردی 2 سال اخیر خیلی پرکار بود اتفاقا همینجوری خوبه مینی سریال ها همیشه خوب از کار در میان
نوشته اصلی توسط Milik اتفاقا همینجوری خوبه مینی سریال ها همیشه خوب از کار در میان سریال های انگلیسی اکثرا خوبن پروژه ی بعدیش دونکرک نولانه
نوشته اصلی توسط R A S O O L سریال های انگلیسی اکثرا خوبن پروژه ی بعدیش دونکرک نولانه من که کلا علاقه ای به سریال ندارم اینم فقط چون تام هاردی هست نگاه میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 129 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 129 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن