الان که دقت میکنم اره ممکنه امشبم پخش نشه
الان که دقت میکنم اره ممکنه امشبم پخش نشه
من که چشمم آب نمیخوره امشب هم پخشش کنه![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
همونطور که پیش بینی میشد محسن کامنت هارو بست![]()
سجاد خوشگله هم غش کرده اون طرف نیس خبر بگیریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
با موافقت مجلس و دولت هشتم ربیعالاول سالروز شهادت امام حسن عسگری(ع) و آغاز امامت ولیعصر (عج) به عنوان تعطیل رسمی اعلام شد.
تعطیل کم بود اینم اضافه کردن از 365 روز نصفشو تعطیل هست مملکت نصف دیگه شم کسی کار نمیکنه![]()
میگن بهادر واسه آهنگ پست گذاشته ! چی گفته؟؟؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)