چه عواملی
آهنگساز : رستاک حلاج، کاوه یغمایی
تنظیم کننده : کاوه یغمایی
نوازندگان : کاوه یغمایی، نیلوفر فرزند شاد
ترانه سرا : رستاک حلاج، پریا تفنگ ساز، هومن غفوری، نعمت الله مداح، امید میرحسینی، شمیم به نژاد، میثم یوسفی
همین دو سه هفته پیش رفتم مهد کودک واسه ثبت نام پسرم . جان خودم محیطش عین همین خندوانه بود
عرض کرده بودم که دو آلبوم غول در راه هست که یکیش اومد و اون یکیش هم میاد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خدا براش آهنگ سازی کرده و تنظیم زده ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
وقتی هر روز میای میگی چاوشی حتما هست ف چاوشی میاد ، چاوشی داره بازار گرمی می کنه و ... هزار داستان دیگه ای که درس کرده بودن .. اون نه حقشون بود
وقتی اونا یه مصاحبه می کنن میگن میاد ، هزار نفر به محسن دایرکت میدن که آقا اینا چی می گن ، تو چی می گی . قضیه چیه . خب اینارو با همون نه جمع کرد
محسن دوست داره کاراش شنیده بشه ، یکی از دلایل همینه
منم قبلا با خودش صحبت کرده بودم سر این قضیه ، می گفت تلویزیون بیننده داره ، کارت شنیده میشه
ها !?؟!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 119 مهمان ها)