یا
بگردید یه سایت که یه جورایی به خوده ایرانسل وصل باشه پیدا کنید که اپلود بالا باشه
میلاد فک کنم تو از اونایی هستی که برات واجبه که فیلم های andrei tarkovsky شاعر بزرگ سینما رو ببینی
فقط همینو در بارش بگم که آلخاندرو گونزالس ایناریتو با دیدن فیلم های تارکوفسکی پاش به سینما باز شد و به گفته خودش برا اولین بار که یکی از فیلم های تارکوفسکی رو دید شوک بهش وارد شده بود
خیلی از بزرگان سینما مثه اسکورسیزی و اسپیلبرگ هم ازش خیلی تعریف کردن ...لقب شاعر سینما رو بهش دادن ...ولی هیچ یک از فیلماش هیچ گودوم از المان ها و عنصرهایی که برای دریافت جایزه های جشنواره ها لازم داره رو نداره در واقع کلا یه سبکی از خودش ابداع کرده یه موج نو که مخصوص خودشه من خودم وقتی این جمله کارگردان بزرگ سینما برگمان رو درباره تارکوفسکی خوندم فهمیدم چقدر این مرد بزرگه
برگمان:کشف نخستین فیلم تارکوفسکی برایم معجزه ای بود.به ناگاه خود را در آستانه ورودی به اتاقی بازیافتم که تا آن لحظه کلیدش را نداشتم.اتاقی که وررود به آن همواره آرزویم بود،و آن،چه نرم و آزاد،گام بر مبداشت.
دلگرمم کرد به هیجانم آورد.دیدم که یک نفر همه آن چیزهایی را بیان میکند که خودم عمری اشتیاق گفتن شان را داشتم،اما راهش را بلد نبودم.تارکوفسکی به نظر من بزرگترین است.کسی که زبانی تازه و همخوان با گوهر سینما ابداع کرده است تا زندگی را بسان اندیشه ای به یا رویایی تسخیر کند.
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 190 مهمان ها)