خطر چقد گوه میخوری تو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول هروقت گفتم عن،بعدش بگو من
کــیری اینقدر وسطه حرف من نپر بسیک دیگه
عه
سینجول تا الان 300 مگ و خورده ای حجمم به ما رفت این یکی اگه کار نکنه یه ماشین میگیرم از اینجا میکوبم میام اونجا جلو وبکم لپ لپت به صورت الترا هاردکور میفوکمت بعدش با بلوتوث لپ لپ خودت شیرش میکنم
!?Who Cares؟!
اصا هردوتون برین تو کیون ممر ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیهات من الذله صدف جون حیف تو نی پ..ورن استار نشدی اگه میشدی به عنوان چورن استار قرن لقب میگرفتی
یادمه اس دی لب تاب فیلم سرم درمیورد خوده ویندوز نصبش کرده بود
یه برنامه ازین درایور اپدیت کن ها نصب کردم که اسم درایورشو دربیارم.چون برنامه رو کرک نکرده بودم خودش دانلود نمیکرد درایورو.
رو همون اسم دانلود کردم مشکلم حل شد حالا تو هم اینکارو بکن
در حال حاضر 289 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 289 مهمان ها)