صفحه 7146 از 8550 نخستنخست ... 614666467046709671367144714571467147714871567196724676468146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71,451 به 71,460 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط D.SOL نمایش پست ها
    نگفتم هیکلش بده
    هیکلشو دوست دارم ولی معمولیه در حده مدل و فشن نیست
    تو خیابون کلی همین هیکل ریخته
    نه حاجی فک میکنی این دخترایی که تو خیابون میبینی به لطف لباس های بدن نما اینجورین لختشون که کنی میبینی بدنشون نافرمه

من یکی دوتا از اینا رو لخت کردم به این نتیجه رسیدم که بهشون بگم لباساتون رو بپوشین شلوارتون رو تا زانو میکشم پایین کارمو میکنم فقط دوباره لباس تن کنین

ولی این ورزشکاره بدنش رو فرمه فقط اشکالش اینه که ک.ون استخونیه

فوق حرفه ای
    از نزدیک عکس لختی نمیگیره چون این ممه تقلبیاش لو میره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    کلا سینه های دخترا یا به لطف نوع کرستی که میپوشن خوش فرم وامیستن یا به لطف عمل

تازه خداروشکر کن از این سینه سر سیاه ها به تورت نخورده
    ینی رسما یکی از شرایط ازدواجم اینه که وقتی رفتم تو اتاق قبل اینکه با خانوم در مورد زندگی صحبت کنم بش بگم سر سینه هاتو نشونم بده ببینم از این سر سینه سیاه رنگا نباشی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    نه حاجی فک میکنی این دخترایی که تو خیابون میبینی به لطف لباس های بدن نما اینجورین لختشون که کنی میبینی بدنشون نافرمه

من یکی دوتا از اینا رو لخت کردم به این نتیجه رسیدم که بهشون بگم لباساتون رو بپوشین شلوارتون رو تا زانو میکشم پایین کارمو میکنم فقط دوباره لباس تن کنین

ولی این ورزشکاره بدنش رو فرمه فقط اشکالش اینه که ک.ون استخونیه
    عه
    دستت دردنکنه بابا منو با جقیا یکی نکن.من خودم یه 400-500 تا پیرهن پاره کردم
    اونا که تو میگی کاملا درسته ولی همه هم اینطوری نیستن.دختره ورزشکار داریم تو ایران مگه میشه نداشته باشیم الان همین باشگاهی که خودم میرم سانس زنانش باید ببینی چه خبره!
    البته التماس دعا داریم خدمتشون و بعضیاشونو ردیف کردم.
    کلا منظورم اینه تو ایران کم نداریم این مدل هیکل ولی اینطوری ازاد نیستن عکس بذارن دیده نمیشن

فوق حرفه ای
    مگه میخوای ماشین بخری دیوث

Moderator
    زیاد بهش نپرداخته بود

اما وقتی که دختره تونست پیامشون رو در آخر بفهمه وقتی ازشون پرسید چرا اومدین به زمین اونا اول گفتن که حال یکیمون بده و احتیاج به کمک داریم و هم اینکه ما اومدیم به شما چیزایی یاد بدیم

در کل زیاد به این موضوع نپرداخته بود اما بالاخره این دختره از کجا چنین غابلیتی آورده بود

یا آخر فیلم یهویی باز رفت تو یکی از خاطرات آیندش که تو یه مهمونی بود ژنرال چینیه اومد بهش گفت که من فقط امشب اومدم اینجا که شما رو ببینم بخاطر پیامی که بمن دادید بعد دختره گفت چه پیامی ژنراله در گوش دختره یه چیزایی گفت بعد سریع سکانس بعد اومد به زمان حال دختره تو تماس آخر که زنگ زد به ژنرال چینیه همون پیامی که ژنرال چینیه در گوشش تو خاطرات آیندش گفت این پشت گوشی به چینی به ژنراله گفت که باعث شد ژنراله حمله رو لغو کنه

اینقد به مغزت فشار میاری اوردوز نکنی اینا رو که خودمم دیدم دیوث

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    مرتضی دیوث آبمو در نیار کمرم خالیه
    کونش هم بدنیستا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    عه
    دستت دردنکنه بابا منو با جقیا یکی نکن.من خودم یه 400-500 تا پیرهن پاره کردم
    اونا که تو میگی کاملا درسته ولی همه هم اینطوری نیستن.دختره ورزشکار داریم تو ایران مگه میشه نداشته باشیم الان همین باشگاهی که خودم میرم سانس زنانش باید ببینی چه خبره!
    البته التماس دعا داریم خدمتشون و بعضیاشونو ردیف کردم.
    کلا منظورم اینه تو ایران کم نداریم این مدل هیکل ولی اینطوری ازاد نیستن عکس بذارن دیده نمیشن
    آره این حرف درست بود البته موری هم درست میگه ولی همه هم اونجوری نیست

فعال
    کلا سینه های دخترا یا به لطف نوع کرستی که میپوشن خوش فرم وامیستن یا به لطف عمل

تازه خداروشکر کن از این سینه سر سیاه ها به تورت نخورده
    ینی رسما یکی از شرایط ازدواجم اینه که وقتی رفتم تو اتاق قبل اینکه با خانوم در مورد زندگی صحبت کنم بش بگم سر سینه هاتو نشونم بده ببینم از این سر سینه سیاه رنگا نباشی
    سیاه منظورت کاملا سیاهه یا این قهوه ای پررنگا
    سیاه ندیدم من. فرم وقتی خوب باشه خیلی به رنگ توجه نمیکنی ولی خب صورتی همه دوست دارن

حرفه ای
    اقايون شاتلى، اينستا شماهم بدون شيلتر ش کن کار نمى کنه؟ واس من اينجورى شدس

فوق حرفه ای
    فسق و فجور موج میزنه ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 7146 از 8550 نخستنخست ... 614666467046709671367144714571467147714871567196724676468146 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع