نوشته اصلی توسط Malware ساعتا رو به عقب برگردون... اسمتو صدا زدم وقتی که حتی اسم خودمم هم یادم نیست ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کلا به جز میلنر.. لیورپول از کمر به پایین فلجه و توانایی باردار کردن نداره ولی در عوض توانایی باردار شدنش خیلی زیاد شده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR البته ترکیبی که تو سایتا زدن همه بر اساس اسامی تیم گفتن ماهینی چپ رضاییان راست ولی ترکیبی که برانکو چید ماهینی راست رضاییان هافبک راست احمدزاده دفاع چپ بود نه من اون وسط مسطا میدیدمش انصاری فردم یه صحبتایی در این مورد داشت میکرد خجالت نمیکشی با میلاد کیسه علیه من دسیسه کردین؟
نوشته اصلی توسط Malware ساعتا رو به عقب برگردون... قبول نیست باید فارسی باشه اون که میگه میرم خونه بابامو بذار
نوشته اصلی توسط Milik ولی در عوض توانایی باردار شدنش خیلی زیاد شده مینیوله و کاریوس نقش خاله اکسیس و خاله کریستی رو بازی میکنن
نوشته اصلی توسط Milik اسمتو صدا زدم وقتی که حتی اسم خودمم هم یادم نیست ... نمیشه که این وحشت و دوره کرد نباشی، نمونی، نخندی… بری یه عمری جنونو تحمل کنم به دیوونگیم دل نبندی… بری
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط D.SOL خجالت نمیکشی با میلاد کیسه علیه من دسیسه کردین؟ کدوم وکیلی واسه موکلش دسیسه درست میکنه
نوشته اصلی توسط D.SOL نه من اون وسط مسطا میدیدمش انصاری فردم یه صحبتایی در این مورد داشت میکرد خجالت نمیکشی با میلاد کیسه علیه من دسیسه کردین؟ داشتم روشنت میکردم
نوشته اصلی توسط Milik کدوم وکیلی واسه موکلش دسیسه درست میکنه من حتی اگه بگم ماهینی مهاجم نوک بازی کرده تو باید تایید کنی
نوشته اصلی توسط D.SOL قبول نیست باید فارسی باشه اون که میگه میرم خونه بابامو بذار نوموخوام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 116 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 116 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن