نوشته اصلی توسط MaMaTiR داشتم روشنت میکردم میخوام نکنی
نوشته اصلی توسط Malware نمیشه که این وحشت و دوره کرد نباشی، نمونی، نخندی… بری یه عمری جنونو تحمل کنم به دیوونگیم دل نبندی… بری بگو تو گذشته چی میبینی که از آینده تورو ترسونده ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Malware نوموخوام بذار تا سوژه جقتو جور کنم برات
نوشته اصلی توسط D.SOL میخوام نکنی الان خلاصه بازی رو گرفتم دیدم که ماهینی داشت دروازه بان بازی میکرد یکی دوبار دیدم اخرین نفر بود
نوشته اصلی توسط D.SOL من حتی اگه بگم ماهینی مهاجم نوک بازی کرده تو باید تایید کنی درسته عینک میزنم ولی دیگه نابینا نیستم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مینیوله و کاریوس نقش خاله اکسیس و خاله کریستی رو بازی میکنن الان دیدم که منینگر رو هم داره جدا خیلی بهتر از این دوتاست دو یوو یه زمانی چندتا بازی ازش دیده بودم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الان خلاصه بازی رو گرفتم دیدم که ماهینی داشت دروازه بان بازی میکرد یکی دوبار دیدم اخرین نفر بود نوشته اصلی توسط Milik درسته عینک میزنم ولی دیگه نابینا نیستم اصلا ماهینی تو بازی نبود. به شماها ربطی نداره
نوشته اصلی توسط Milik بگو تو گذشته چی میبینی که از آینده تورو ترسونده ... خواب رفتن ديدم و شک و يقين کاري نکرد... نوشته اصلی توسط D.SOL بذار تا سوژه جقتو جور کنم برات پیدا شد؟
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware خواب رفتن ديدم و شک و يقين کاري نکرد... پیدا شد؟ نمیدونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 239 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 239 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن