دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتم تو دست یاااااااااااااااااااااااا اااوووورههههههههههههههههه ه
دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتم تو دست یاااااااااااااااااااااااا اااوووورههههههههههههههههه ه
باز خوبه بیپ کاور مربع با کیفیت اینو گذاشته
مجسمه که کونیا همه جا فقط مستطیلی بود یه حرکات عجیبی کردم مربعیش کردم واسه خودم عجب کیفیتی شد
تو البوم قبلی،اشوب سینگل اومد بعد البوم که اومد تو بیپ برید میبینید قیمتش رایگانه
الان تو این البوم هم نفس،هم زمستون نزدیکه و هم نگو نگفتی قبلا سینگل اومده ولی مفتیش نکردن
این یارو هم مثله خودم ترنس دوسته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] • [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]یک آلبوم سراسر غمگین بدون یک ترک با انرژی و شاد و ترنس!!! خیلی از ترک ها هم قبلا پخش شده بود... پشیمون شدم
اونجا که میگه خاموش بکن ستارمو خیلی خوشم نیومد باید پارت دومش داد میزد اینجارو حس کامل منتقل میشد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم همی الان ملت پول نمیدن همه دان میکنن نیاورد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی این منوچهر دیدی شاکی شده بود اومد جشنواره فامیلشو داخل راه ندادن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 42 مهمان ها)