- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تو یه ماه گذشته ۹۰ درصد زمانم تو این اتاق گذشته اینجا کارام رو میسازم و تنظیم میکنم که امیدوارم زودتر منتشر بشن ������
This is where I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] and [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] my [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], I've spent 90% of my [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] in this [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], I hope the [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] be [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] very [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ������
![]()
هر که لب از من گرفت سرخوش و سرمست رفت
تا که دلم بر لب هرکه ، که دل بست رفت
آن طرف ماجرا از دل من دست شست
این طرف ماجرا یک نفر از دست رفت
بین من و جان و دل ، صحبت تقسیم بود
در دل او جای عشق بحث زر و سیم بود
در سر و در کوچه اش جشن به پا کرده او
در من و در خانه ام مجلس ترحیم بود
یعنی سگ شادمهر شرف داره به حسن سگ صدا
برخی از اثار استاد حسن سگ صداتازه این ها تو بیست آهنگ برترش بود
امشب دل من هوس رطب کرده از دوری عشق تو تب کرده
هر چیو میخوای با خودت ببر گیتار رو نبر
ه دختر دارمشا نداره صورتي داره ما نداره
از خوشگلي تا نداره
به کس کسونش نميدم به همهکسونش نميدم
به راه دورش نميدم به حرف زورش نميدم
به کسي ميدم که کس باشهپيرهن تنش اطلس باشه
شادمهر كــيره حسنم نميتونه بخوره
حالا من خيلي فنه صداش و خوانندگيش نيستم ولي به قول سندي تو استيج بهترين اهنگساز موسيقي ايرانه
شادمهر سيخي چند.بره ژيلاشو بخونه
دیشب رامبد تو خندوانه از آهنگ موزن گف ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 152 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 152 مهمان ها)