نوشته اصلی توسط ehsan1361 همون روضتو گوش کن بابا تو هم برو اهنک دمبلیاتو گوش کن
نوشته اصلی توسط D.SOL تو هم برو اهنک دمبلیاتو گوش کن پس چرت نگو آی ایها الناس بیاین نظر بدین
نوشته اصلی توسط ehsan1361 پس چرت نگو آی ایها الناس بیاین نظر بدین گلابی تو که الان گوش ندادی منظورم اینه که تا فردا برو دمبل و هالتر بزن
نوشته اصلی توسط D.SOL گلابی تو که الان گوش ندادی منظورم اینه که تا فردا برو دمبل و هالتر بزن سیرابی زر نزن راستی آهنگاش بیس داره ؟
اسی آواتارت عکس کیه؟؟ ورزشکاره؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L اسی آواتارت عکس کیه؟؟ ورزشکاره؟ جان استاکتون ( بهترین پُست 1 تاریخ البته از نظر من ) یوتا جاز بازی میکرد زمانی که جردن تو بولز بود 4 تا فینال پشت سر هم باختن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سیرابی زر نزن راستی آهنگاش بیس داره ؟ درامز داره ولی اون بیس الکترونیکی که منم خیلی دوست دارم نه
نوشته اصلی توسط D.SOL درامز داره ولی اون بیس الکترونیکی که منم خیلی دوست دارم نه یه پیشنهاد برات دارم modern talking - dont take away my heart اینو ولوم بده خفن گوش کن و بعدش نتیجه رو اعلام کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جان استاکتون ( بهترین پُست 1 تاریخ البته از نظر من ) یوتا جاز بازی میکرد زمانی که جردن تو بولز بود 4 تا فینال پشت سر هم باختن از حرفات فقط فهمیدم طرف بسکتبالیسته
نوشته اصلی توسط R A S O O L از حرفات فقط فهمیدم طرف بسکتبالیسته نه منچ بازی میکنه بسکتبالیسته دیگه اسی استکتون معروف بود اصن الان بگو جان استاکتون کسی نمیشناسه تو ان بی ای ولی اسی استکتون رو هَمَه میشناسن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 166 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن