نوشته اصلی توسط Chavosh صابر خطر هر کدوم ضبط میکنین سعی کنین صوبتای احتمالی راجبه محسن رو بهم بچسبانید تدوین کرده با کیفیت 480 فورا اپ کنید با تشکر ریاست مجمع
خب میخوام بش بگم اول اونو بده
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مرض حتمن باید چوب تو کیونت بکنم احترام بذاری
نوشته اصلی توسط Amir صابر مودم ایرانسل خریده حالا امروز برسه خوبه این مودم ایرانسلم مسخره بازی زیاد داره برو کامنتای این مودم نسل ثابتو دیجی بخون ریدن دیوثا نصف قیمتم ارزش نداره
Saber
نوشته اصلی توسط Amir رفیق من داره 6 تا ایمیج آلبوم نیم ساعت برام فرستاد بستگی به آنتن دهی هم داره واقن ؟ نمیدونی کدوم مدلش بعد سرعت اپش چنده حجمو چیکا میکنن
نوشته اصلی توسط Chavosh مرض حتمن باید چوب تو کیونت بکنم احترام بذاری اخه گلابی چیزی بهت نمیگم دیگه پررو نشو ریاستحسن کلید اینقدر ریاست نمیگه که تو میگی این پستت گزارش شد به کاربرها توهین میکنیامیر این دیوث بن کن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اخه گلابی چیزی بهت نمیگم دیگه پررو نشو ریاستحسن کلید اینقدر ریاست نمیگه که تو میگی این پستت گزارش شد به کاربرها توهین میکنیامیر این دیوث بن کن غلت کردی مرتیکه تو کی دیدی من از عنوان ریاست سو استفاده و یا اعلان های مکرر داشته باشم بحثو عوض کنیم اقو یه سوال تو این شهر شوما این طرحایی که مردم میذارن نمایشیه یا واقن اجرا میشه یکیش همین کفش ایرانی کلا اونجا چه خبره
یارانه واریز شد اما جلوتر خرجش کرده بودم
نوشته اصلی توسط Chavosh غلت کردی مرتیکه تو کی دیدی من از عنوان ریاست سو استفاده و یا اعلان های مکرر داشته باشم بحثو عوض کنیم اقو یه سوال تو این شهر شوما این طرحایی که مردم میذارن نمایشیه یا واقن اجرا میشه یکیش همین کفش ایرانی کلا اونجا چه خبره در مورد خط اول چه طرحهایی؟ کجاست نشون بدهببینم منو با رسول گلنار اشتباه نگرفتی که گلابی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 72 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن