چه روزایی دارم
شهید حضرت نان...![]()
!?Who Cares؟!
با اینکه اله یه تنظیم کلاسیک پاپ داره و من خیلی خوشم میاد ولی هنری ترین ترک حضرته
کاش اون جیغای اولشو نمیزد کر میکنه
اون قسمت دومشم من نمیدونم دقیقا منظورش و تعبیرش چیه ولی چیزی که من فهمیدم فضاش مثله فضای جنگ و جبهه و اون سرود حماسیا که پخش میشد بود.با هدفون دقیق گوش بدید معلومه
فاشیسم آمریکایی
اسپرم آریایی
عرق به جای چایی
فداي تو یا زهراب...
![]()
!?Who Cares؟!
هی فصل زمستان شد
هی گفت: بهار آمد!
![]()
!?Who Cares؟!
سلام به همه خصوصا طرفدارهای محسن چاوشی
این پست رو امروز صبح میخواستم بزارم؛ ولی بخاطر طرفدارن زیاد و تعصبی چاوشی در موزیک باران, هردفعه به تعویق افتاد
امیدوارم الان که این پست رو میخونید منطقی برخورد کنید نه افراطی و تعصبی
ما دو دسته خواننده داریم، خواننده زنده خون و خواننده استودیویی
یک سری خواننده ها هستن که به غیراز داشتن صدای زیبا این توانایی هم در صداشون وجود داره که بتونن اجراهای زنده و مکرر هم داشته باشن
از خواننده های داخلی نام میبرم، مثل احسان خواجه امیری، رضا صادقی، محسن یگانه .....
چه بسا گاهی اوقات اجراهای زندشون از اجراهای استودیشون هم بهتر و تاثیر گذار تر هست
محسن چاوشی با دادن چند کلیپ کوتاه؛ رنگ و نوع صدای خودش رو به طرفداران و منتقدان حودش نشون داد و اثبات کرد که هیچگونه تغییر و افکتی هنگام ضبط اهنگ در صداش استفاده نمیکنه
اما این چند کلیپ جواب گوی خیلی از سوالات نبود. خصوصا اینکه ایا محسن چاوشی قدرت زنده خوندن و اجرای برگزار کردن کنسرت رو داره یا نه
توی اولین کلیپی که از محسن چندماه پیش بیرون اومد و اهنگ متاسفم برات رو اجرا کرد تسلط کافی رو اهنگ خودش رو هم نداشت. درسته با صدای زیبا و نافذ خودش خوند اما کاملا میشد فالش بودن رو توی خوندنش شنید
خصوصا اونجا که میگه : هرجا که دیدی که چراغی پرفروغه
اما نکته مهمتر: کسانی که موسیقی کار کرده باشن و یا اطلاعات بالایی داشته باشن میدونن خواننده اای که اهنگی رو در استودیو اجرا میکنه میتونه یک خط از ترانه رو 10 بار بخونه و اگر جایی خوشش نیومد تغییر بده و حتی با دستگاه فالشی صدای خودش رو بگیره
من قضاونی نمیکنم فقط به عنوان کسی که از بچگی موسیقی کار کردم و ساز میزدم و در یک خانواده کاملا علاقمند به موسیقی بزرگ شدم نظرم رو دادم
نتیجه گیری کلی از حرفام. اینکه محسن چاووشی با صدای خودش و بدون دستکاری و افکت روی صداش میخونه شکی نیست، خصوصا کلیپ هایی که بیرون داده گویا هست
اما طرفداران چاوشی به جای فحاشی به سندی و دیگر منتقدان باید از خواننده محبوبشون بخوان هرطوری هست اجرای زنده داشته باشه. حالا حتما نباید کنسرت بزرگی در برج میلاد و یا .... باشه
میتونه به بهونه اهنگی که به خندوانه هدیه داده یک شب به عنوان مهمان به برنامه بیاد و یک اجرای زنده به صورت کامل از یکی یا دوتا از اهنگاش داشته باشه
همونطور که احسان خواجه امیری، رضا صادقی، مهدی یراحی و ..... اجرا کردن. با این تفاوت که شک و شبهه ای توی صدا و اجرای زنده اونها نبوده
با احترام به صدای زیبای محسن چاوشی و طرفداران عزیزش از نظر من چاوشی خواننده زنده خون نیست و قدرت و توانایی اجرای کنسرت رو نداره، مگه اینکه عکسش ثابت بشه
چون با دادن کلیپ های کوتاهی که تا الان بیرون داده نتونسته سوال های بی جواب طرفداران و منتقدانش رو جواب بده
شرمنده طولانی شد. من در انجمن همیشه کم تکست میدم ولی طولانی
امیدوارم اگر میخواید جوابم رو بدید جوابتون منطقی باشه نه تعصبی
باز هم برای محسن چاوشی هم استانی عزیزم ارزوی سلامتی و موفقیت میکنم و امیدوارم در ادامه زندگی هنریش الویت اولش رو روی کنسرت و اجرای زنده قرار بده تا به تمام حواشی پایان بده
دادن یکی دوتا کلیپ نیم دقیقه ای جواب منطقی و خوبی به مخاطبان نیست
ممنونم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 153 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 153 مهمان ها)