ميلاد من از تو تعجب ميكنم منطق فناي چاوشي به تو هم دخول كرده مثله اينكه
ميلاد من از تو تعجب ميكنم منطق فناي چاوشي به تو هم دخول كرده مثله اينكه
چه قبول بكنين چه قبول نكنين چاوشي از اولش اهله چس ناز كردن بود
هنوز اون كليپ مسخره يادم نميره يه يارويي جاي چاوشي تازه گذاشتن پشته پرده!!!!!!!
منم به این نتیجه رسیدم که چاوشی یه حرکتی رو صداش میزنه ، حالا هر کی میخواد هر چی بگه - ولی اصلا اینکار مشکلی نداره ، خودش میخواد که اینجوری باشه همه هم اینجوری قبولش کردن - حالا اینکه چرا نمیخواد کنسرت بزاره یا یه اجرا داشته باشه به خودش مربوطه - الان این حرف رو به هر کی بگی برمیگرده بهت میگه با دوربین موبایلش از خودش در حین خوندن فیلم گرفته و گذاشته تو اینترنت از این دلیل موجه تر میخوای واسه ثابت کردن صداش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همينايي كه تو اينستا مينستا و اينا كس و كـونشونو دارن جر ميدن به والله اصلا موزيك نميدونن چيه فقط ديدن طرفداره چاوشي بودن كلاس داره رو خودشون برچسبه چاوشي ميذارن بعد ميرن اون پشت مشتا حامد محضرنيا گوش ميدن
٥٠ تاشونو يه جا جمع كن بگو اسم ترك هاي پرچم سفيد رو بگيد.٤٩ تاشون اصلا نميفهمن پرچم سفيد چيه فوقش تا از پارو به بعدو بلد باشن
اين سريال شهرزاد چون هم سريالش گرفت هم ٢-٣ تا اهنگاش اينا اومدن فن شدن
كلا ميگم بت درست نكنيد
من کنسرت یزدانی رفتم خیلی راحت میتونم بگم صداش تو اجرای زنده کوچیکترین فرقی با صداش تو آهنگای استودیوش نداره و حتی بهترم هست ، و تا حالا هم نشنیدم کسی بیاد بگه یزدانی صداش رو با افکت درست میکنه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
الان همه دور و بریاش هم پشتش دراومدن و میگن که صدای خودشه و هیچ تغییر توی صداش نمیده - هنوز نتونستم بفهمم که چه دلیلی داره یه ترانه سرا بیاد در مورد نوع خوندن یه خواننده نظر بده - الان روزبه بمانی من تا حالا ازش نشنیدم که بیاد بگه صدای خواجه امیری اینجوریه یا صدای فلان خواننده اونجوریه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)