آهای هشتگ گزار ِ در سایه
آهای هشتگ گزار ِ در سایه
سمت چپ پایون چه عضوی قرار داره درد میکنه
تخم چپ
این یک پیپ نیست
کسی هم انکار نمیکنه که چاوشی سیاست داره حالا اینکه هر کی هر جور دوست داره میتونه با چاوشی کنار بیاد یکی از همین الان دایورتش کنه تا همیشه از طرفی این همه سال تا به الان فکر کنم دیگه فهمیدین حداقل چاوشی گدایی هوادار رو نکرده و اگرم الان هوادار داره قطعا مردم انتخابش کردن. اینکه چسناله میکنه اتفاقا موضوعیه که وجود داره و در کنارش جالبه که خیلی ها میگن براش حرفا مهم نیست اما طرفدارای قدیمی یادشونه که یه مقاله ای توی سایت هواداری نوشته شد توسط یه هوادار که موضوعیتش بر ناله های چاوشی توی آلبوم ژاکت بود و انتقاد کرده بود و دقیقا همون مقاله باعث شد که کلا برای همیشه از ناله ها دور شه و توی آلبوم حریص لحنش درست شد.
الانم هر کسی میتونه ذره ای براش مهم نباشه چاوشی که واسه خیلی ها همینطوره.
این یک پیپ نیست
صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین، محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی، سیاوش قمیشی، محسن نامجو و .. و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایشان مانند چشمهای خودجوش است که علیرغم محدودیتها و ممنوعیتها محصول آن به مرور پشت سد بزرگ موسیقی پاپ جمع شده و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید.»
اوه زنده باد عصر ایران مطلب نوشت صفه اصلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی شهرام شب پره اومد گفت سیاوش قمیشی تو کنسرت هاش لب خونی می کنه و پلی بک اجرا می کنه بعدش سیاوش هم اومد جوابش رو خیلی شیک داد و رید بهش
الان هم یه اتفاق مشابه رخ داده و یه خالطور دیگه مثل شهرام شب پره اومده به یه خواننده در مورد صداش گیر داده
بعدشم منی که مخاطب چاوشی هستیم اصلا همون صدا سازی رو دوست دارم که گوش می کنم ! دیگه این همه حرف و حدیث نداره . هواداراش همینجوری قبولش دارن
فرض که صداشم صداسازی باشه من به هنرش تو ملودی ساختن و تنظیم و انتخاب شعر های به اون پر محتوایی احترام میزارم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)