راستش دقيق نميدونم جريان چيه بايد برم كسي اطلاعات كنم گفتم فعلا عكسشو بذارم![]()
راستش دقيق نميدونم جريان چيه بايد برم كسي اطلاعات كنم گفتم فعلا عكسشو بذارم![]()
من چیزی که حس کنم رو میگم کسی برای طرفداراش اهمیت نده منم براش ارزش قائل نیستم
نیم ساعته اصلا کنسرت نه . یه جای دیگه خیلی ساده هم که شده .. به خاطر طرفداراش که دیگه دهن یکی هم مثل سندی که شما قبولش ندارین بسته بمونه ..
مگه نمیگین طرفدار زیاد داره باید جواب طرفداراشو بده نه اینکه بیاد توی اینستا .. وگرنه منم بدونم این اینجوریه فک میکنه حالا کیه هیچ کی هم به تخمش حساب نکنه منم به هنرش ارزش قائل نمیشم .
شما هی میتونی باهاش خوش باشی ولی حواست باشه قول نخوری ..![]()
مطمئن باش اون موقع بازم کسی حرف بزنه خودمم میام تو دسته شما![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
توهمات یک لنگی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
نازی ناز کن که نازت یه سروه نازه![]()
زهراب اومد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
یه چیز میگم ناراحت نشی.. اصلا تعادل بحث نداری.. خود به خودت پنالتی میزنی..
یبار دیگه بحثو از اول بخون! منم همینو میگم دیگه!
در مورد قسمت تیره: مگه بحث سندی غیر از افکت و صدای چاوشی بود؟؟!
من توضیح دادم که چرا سندی اون حرفو زد. سندی چاوشی رو بر حسب شنیده ها و گذشته اش قضاوت کرد و در اینش اشتباه نبود بلکه از نظر زمانی اشتباه کرد.. شاید اگه پنج شش سال پیش این حرفو میزد کسی مثل الان تعجب نمیکرد..
در مورد افکت هم تا البوم ژاکت میزاشت.. حالا نمیدونم چرا نمیخوای بپذیری.. این دیگه به خودت مربوطه
در اخرم اینکه من و خیلی ها مثل من با همین جور چیزا و با علم و اگاهی ازش دنبالش میکنیم و قبولش داریم اما مثل بز بع بع نمیکنیم
اینکه بپذیری و قبول داشته باشی که یه زمانی و الانم خیلی کم افکت میزاره ولی بازم طرفدارش باشی خیلی ارزشش بیشتره که مثل برادران طالبان هرچیزی غیر از اعتقادت رو رد و دشمن و گاگول فرض کنی
ختم کلام
اقا به تو ربطی نداره
برو بده
انگار براش دعوت نامه فرستادن
این طرف از اولش شخصیتش همین بود..نه دوست داشت تو چشم باشه نه میومد مصاحبه و اینا بکنه..شخصیتش انچنان تغییری نکرده..طرفداراش به خاطر موزیکش و کاراش دوستش دارن نه این کصشرایی که یکی میگه و امثال تو که با هر بادی به هر طرفی میرین خودتونو دارین براش جر میدین
برا من و امسال من ی کار مثل دیوار بی در، دوست داشتم، قطار یا ... خیلی موندگارتر و با ارزش تر از هزارتا کنسرت
اصن حتی اگه صداش مال خودشم نباشه .. ما همینجوری قبولش داریم
وقتی میگی برام مهم نیست کونت نسوزه..برو بده![]()
ولی واسه دانلودش باید وایسیم تا ساعت رایگان ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 186 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 186 مهمان ها)