صفحه 7718 از 8550 نخستنخست ... 67187218761876687708771677177718771977207728776878188218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 77,171 به 77,180 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فعال
    راستش دقيق نميدونم جريان چيه بايد برم كسي اطلاعات كنم گفتم فعلا عكسشو بذارم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    من از هیچ کس بت نساختم و نمیسازم ! قبلا هم اگه در جریان باشی گفتم پولشو یکی دیگه میگیره من چرا غصه بخورم؟
    حرف من اینه چاوشی صدتا کنسرت هم بزاره باز هم حرف پشتش هست و این حرفا تمومی نداره
    حالا تو هی بیا بگو ریگ تو کفشش هست و از این خزعبلات ! دیگه خالص ترین اجرای زنده رو گذاشت ببینی ! میخوای قبولش داشته باش میخوای نداشته باش نه فرقی به حال من داره نه چاوشی
    من چیزی که حس کنم رو میگم کسی برای طرفداراش اهمیت نده منم براش ارزش قائل نیستم

نیم ساعته اصلا کنسرت نه . یه جای دیگه خیلی ساده هم که شده .. به خاطر طرفداراش که دیگه دهن یکی هم مثل سندی که شما قبولش ندارین بسته بمونه ..

مگه نمیگین طرفدار زیاد داره باید جواب طرفداراشو بده نه اینکه بیاد توی اینستا .. وگرنه منم بدونم این اینجوریه فک میکنه حالا کیه هیچ کی هم به تخمش حساب نکنه منم به هنرش ارزش قائل نمیشم .

شما هی میتونی باهاش خوش باشی ولی حواست باشه قول نخوری ..

فوق حرفه ای
    مطمئن باش اون موقع بازم کسی حرف بزنه خودمم میام تو دسته شما

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها

نیم ساعته اصلا کنسرت نه . یه جای دیگه خیلی ساده هم که شده .. به خاطر طرفداراش که دیگه دهن یکی هم مثل سندی که شما قبولش ندارین بسته بمونه ..

مگه نمیگین طرفدار زیاد داره باید جواب طرفداراشو بده نه اینکه بیاد توی اینستا .. وگرنه منم بدونم این اینجوریه فک میکنه حالا کیه هیچ کی هم به تخمش حساب نکنه منم به هنرش ارزش قائل نمیشم .

مهم اینه طرفداراش یا به قول خودش مخاطبینش همینجوری قبولش دارن
    بازم میگم برای بار صدم هم میگم : این حرفا و حملات پشت سر چاوشی تموم نمیشه حتی اگه کنسرت بزاره
    کنسرت هم اگه بزاره باز هم میان میگم صداشو عوض می کنه و صداسازی می کنه و هزار حرف دیگه
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

فوق حرفه ای
    توهمات یک لنگی ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نازی ناز کن که نازت یه سروه نازه

فوق حرفه ای
    زهراب اومد ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    تو اگه میخوای راجبه افکت صوبت کنی همون اولش بگو کیون لق سندی حالا این بحثو باز کن وقتی این دو تا رو کنار هم میاری خب ادم بله افکت میذاشت منتهی کی؟ وقتی سربازی میرفت وقتی 21 سالش بود اونم تو دهه 60 چون ماشالله الان طرف 20 سالش نشده موزیکو زیر و رو کرده

خودشم بارها تو مصاحبه هاش گفت با کامپیوتر ابدایی ترین وسایل موزیک پروداک میکرده خیلی هاش اصن مستر نهایی نشدن تازه از البوم متاسفم موزیک استاندارد رو شنیدیم قبل اون صدای محسن همش یجورایی زیر خاکیه مث اون البوم نمیدونم عروسک بود چی بود از قمیشی یه سری اهنگ اتود یه موزیک ساده کیبرد
    یه چیز میگم ناراحت نشی.. اصلا تعادل بحث نداری.. خود به خودت پنالتی میزنی..
    یبار دیگه بحثو از اول بخون! منم همینو میگم دیگه!
    در مورد قسمت تیره: مگه بحث سندی غیر از افکت و صدای چاوشی بود؟؟!
    من توضیح دادم که چرا سندی اون حرفو زد. سندی چاوشی رو بر حسب شنیده ها و گذشته اش قضاوت کرد و در اینش اشتباه نبود بلکه از نظر زمانی اشتباه کرد.. شاید اگه پنج شش سال پیش این حرفو میزد کسی مثل الان تعجب نمیکرد..
    در مورد افکت هم تا البوم ژاکت میزاشت.. حالا نمیدونم چرا نمیخوای بپذیری.. این دیگه به خودت مربوطه
    در اخرم اینکه من و خیلی ها مثل من با همین جور چیزا و با علم و اگاهی ازش دنبالش میکنیم و قبولش داریم اما مثل بز بع بع نمیکنیم
    اینکه بپذیری و قبول داشته باشی که یه زمانی و الانم خیلی کم افکت میزاره ولی بازم طرفدارش باشی خیلی ارزشش بیشتره که مثل برادران طالبان هرچیزی غیر از اعتقادت رو رد و دشمن و گاگول فرض کنی
    ختم کلام

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها

اقا به تو ربطی نداره

برو بده

انگار براش دعوت نامه فرستادن

این طرف از اولش شخصیتش همین بود..نه دوست داشت تو چشم باشه نه میومد مصاحبه و اینا بکنه..شخصیتش انچنان تغییری نکرده..طرفداراش به خاطر موزیکش و کاراش دوستش دارن نه این کصشرایی که یکی میگه و امثال تو که با هر بادی به هر طرفی میرین خودتونو دارین براش جر میدین

برا من و امسال من ی کار مثل دیوار بی در، دوست داشتم، قطار یا ... خیلی موندگارتر و با ارزش تر از هزارتا کنسرت

اصن حتی اگه صداش مال خودشم نباشه .. ما همینجوری قبولش داریم

وقتی میگی برام مهم نیست کونت نسوزه..برو بده

10. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ولی واسه دانلودش باید وایسیم تا ساعت رایگان ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

صفحه 7718 از 8550 نخستنخست ... 67187218761876687708771677177718771977207728776878188218 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 186 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 186 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع