اين حرفه تو كه كاملا درسته
تمومه اين حمله ها با هماهنگي شخصه خوده چاوشي بوده
ديدي كه خودشونم ريدن اون يارو گفت من اين كليپو بدونه اطلاع چاوشي ميذارم ولي خودشم متنه همونو گذاشته بود
دیشبم گفتم الان برچسب چاوشی مد شده هرکی رسیده میگه من هواداره چاوشیم و محسن محسن میکنه.1000 تاشونم یه جا جمع کنی 1 گرم منطق توشون پیدا نمیکنی.پس حرف زدن فایده نداره
آخ این ریوندی خیلی باحاله شن بار دارم میبینم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 163 مهمان ها)