نوشته اصلی توسط Gsshop تازگیا از بنیامینم تقلید می کنه ررر رو پر حجم تلفظ میکنه ببرررررررررررید کلیپشو دیدی؟ عجب پرخرج بود اینهمه این رامبد کـونه خودشو پاره میکرد
نوشته اصلی توسط Milik کار قابل قبول رو باید گفت به نظر من خوب بود ، خارج از شوخی ... با اینطور خوندن کسی مفهوم شعرو درک نمیکنه
نوشته اصلی توسط D.SOL بابا داریم میگیم میخندیم اخه کی به خوب یا بد بودن اهنگ توجه میکنه هرکوفتی میخواد باشه ما داریم شوخی میکنیم ولی یه سریا جدی میگیرن
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط D.SOL کلیپشو دیدی؟ عجب پرخرج بود اینهمه این رامبد کـونه خودشو پاره میکرد لینک بده
نوشته اصلی توسط Sahand.M با اینطور خوندن کسی مفهوم شعرو درک نمیکنه از فردا این آهنگ رو تو سیستم ماشین میشنوی و ایمان دارم هم کسی حتی شعر رو گوش نمیده فقط موسیقی رو گوش میده
نوشته اصلی توسط Gsshop لینک بده ندارم که تو گریوانه پخش کرد
نوشته اصلی توسط Milik از فردا این آهنگ رو تو سیستم ماشین میشنوی و ایمان دارم هم کسی حتی شعر رو گوش نمیده فقط موسیقی رو گوش میده بنده به عنوان کسی که هنوز دزیره تو پوشه اصلی موزیک تو سیستم ماشینم هست اینو حتی دانلودشم نمیکنم
نوشته اصلی توسط D.SOL ندارم که تو گریوانه پخش کرد بمییییییییر
نوشته اصلی توسط D.SOL بنده به عنوان کسی که هنوز دزیره تو پوشه اصلی موزیک تو سیستم ماشینم هست اینو حتی دانلودشم نمیکنم اونی رو که برات فرستادم رو گرفتی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن