نوشته اصلی توسط Milik احتمالا آواتارش زنده باشه و نفس بکشه
نوشته اصلی توسط Milik ربط داشت دیگه من الان فکر کردم مانیتور مشکل دار شده بعد که دقت کردم به این نتیجه رسیدم که مشکل از آواتار است و بس ، دارم واسه خودت میگم حیوونکی رو اذیت نکن کل صورتش رو نقطه ای کردی بازم ربطی ندیدم اقای خواننده درجه 3 با ارفاق
نوشته اصلی توسط Mo$en طرفداران من تو این سایت کجان بیان ک تنهایی درن به من توهین میکنند، بدوید تو چسم نداری چه برسه به هوادار یالا بکش پایین همینجا تنبیهت کنم تا دیگه کسنمک بازی درنیاری در حضور من
نوشته اصلی توسط Mo$en بازم ربطی ندیدم اقای خواننده درجه 3 با ارفاق این نقطه های جلوی گرفتن نمیتونی ربط رو ببنی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط D.SOL افرین خوشم اومد به سرورت سلام کردی کوفت و سلام اخه مغز جلبکی من خودم خطرم طرفدار نیست هواداراتو تک تک میکونم بوگو بیان ادبت شبیه اونه اما اسم مسخرت نه
یه عکس از بعد از عمل یگانه بزار آخه این چیه گذاشتی ...
نوشته اصلی توسط Milik این نقطه های جلوی گرفتن نمیتونی ربط رو ببنی به فن هام بگو بیان اینجا بی ادب ریخته بدو داداش دمت گرم
نوشته اصلی توسط D.SOL روز اولی که این پدیده شوم پیداش شد اواتارش تمیز بود ولی رفته رفته اواتارش هی نقطه دار شد
نوشته اصلی توسط Mo$en ادبت شبیه اونه اما اسم مسخرت نه این نقطه ها فکر کنم ویروسی چیزی باشه دارن مغزتو میخورن پوک شده مسخره خودتی فن دوگانه من خطرم کاری داری بنال وگرنه میدم دسته بچه های بالا
نوشته اصلی توسط Mo$en به فن هام بگو بیان اینجا بی ادب ریخته بدو داداش دمت گرم فن کجا بوده الان خودتی و خودت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن