⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلشیفته فیلمش اومد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید
در این عشق چو مردید همه روح پذیرید
بمیرید بمیرید و زین مرگ مترسید
کز این خاک برآیید سماوات بگیرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين کاندوم در واقع کاندوم نيست بلکه حلقهاي است که در انتهاي کاندوم قرار ميگيرد و مجهز به نانوچيپ براي جمعآوري اطلاعات است.
اين کاندوم دماي پوست و چند عامل ديگر را اندازه گرفته و آن را از راه بلوتوث به تلفن مصرف کننده ميفرستد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افشین عالیه ینی اولش آفتابه میگیره رو محشونشون بعد با غلتک رد میشه
در اوضاع نابسامان بسکتبال ایران که تازه ترین نمونه های آن زدوخورد بازیکنان تیم ها در جریان لیگ برتر و راضی شدن فدراسیون بسکتبال به سیستم کارت به کارت کردن جرائم نقدی بازیکنان برای ادامه دادن به بازی است ، نویسنده بخش آسیایی سایت فدراسیون جهانی بسکتبال این هفته سئوالی را درباره تیم ملی ایران مطرح کرد و در اقدامی جالب خود به آن پاسخ داد.
آره خیلی خوبه ولی یه نفر اضافیه به نظرم ... یه وکال افکتیو : سر این سفره هنوزم هنوزم هنوزم
بلافاصله فضا و وکال زنه ... وکال زنه منو یاد آمریکای مرکزی حوزه کارئیب انداخت و هوس ذرت مکزیکی کردم ... به نظرم ایست قلبی و بعدش وکال مناسب نبود ولی خوب کلیشه ای نبود ( مثه اینی که من گفتم ) خوبه تنوع سمپلیسم میشه ...
به هر حال ریتم چهار چهارم ، پایین معمولاً با ناله هم همراه میشه ...
یادم نمیاد ملودی اینو کجا شنیدم : من یه گلدون پر از گل بودم وزش چشم تو پاییزم کرد
شخمم تو این کاور یعنی
دماغو
ترک بدی نبود بیشتر گوش بدی بیشتر خوشت میاد.کار خیلیم قوی نیست ولی خب بهتره این اشغال زندانه
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)