صفحه 8074 از 8550 نخستنخست ... 7074757479748024806480728073807480758076808481248174 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 80,731 به 80,740 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    من عاشقه این فیلم شدم.دوباره میبینمش.مفهوم فیلم خیلی عمیقتر از این حرفاسن که بشه با 1 بار دیدن فهمید
    هوای اصفهان که ابریه پرده ها هم کشیدم تک و تنها نشستم دیدم اینقدر لذت بردم که حد نداره.یادم نمیاد تو این 1 سال اخیر حداقل از دیدن فیلمی اینقدر لذت برده باشم
    بازیه ویل معرکه بود مخصوصا سکانس داخل خونه با زنش
    زیرنویس یه جاهایی خیلی کم غلط املایی داشت ولی سینک و ترجمش واقعا عالی بود لذت بردم میخوام یه ایمیل بزنم به مترجمش ازش تشکر کنم تو هم بزن
    واقعا این فیلم حقش نیست زیره 1080 دیده بشه موزیکش خیلی خیلی خیلی زیبا بود اگه با سیستم صوتی هم شنیده بشه که باس و بمش درست شنیده بشه که دیگه حرفی نمیمونه که منم شنیدم.
    بازیگرا همه عالی و همه معروف.کلا حال و هوامو عوض کرد

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بعضیا فکر میکنن تو هرجا میری دعوا میکنی و با کسی بحث میکنی من هندونه زیره بغلت میذارم و میگم برو بهشون فلان بگو
    منظورمم هادیه
    منکه برام مهم نیست کی چی فکر میکنه دیگه همه که میدونن ولی تو یه صحبتی هم بکن که مگه نوچه و زیردست منی که بخوام واسه دعوا بفرستمت جایی

فعال
    موزیکه اخر خیلی قشنگ بود ولی این ملودیو گوش بده
    من هروقت تو هر موزیکی چیزی شبیه این گوش بدم واقعا از خودم بیخود میشم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    شوما کاپی میکنی من به شما کیریدیت نمیدم ریدم بت مرتیکه چاقال با همین تنظیمای نوش افرین که اومد استیج معروف شده دیوث قیافه میگیره اینقد گفت لهجه لهجه همه ریدنشون گرفت از نظر دادنش عرضه نداره نظر دیگه ای بده
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    صحنه ای که دوربین قیافشو نشون داد وقتی همه فهمیدن تنظیم اهنگ نوش افرین با اینه انگاری دیوار بی در یا قهوه قجری تنظیم کرده والا بخدا طرفدارای امید جهان باس با این مسابقه بدن
    مطابق ادبیات خودت که راحت توهین میکنی به شخصیت یک آدم، من هم متقابلا میگم تو یک آدم نفهم و گاوصفت هستی که شعورت در حد یک بچه دبستانی کسخل بیشتر نیست.
    اما در مورد چاوشی صدرو و صدرنگ بگم که با وجودی که از قدیم احترام زیادی به موزیک و صداش قائل بودم و هستم اما به شدت شخصیت متضاد و نچسب و خایمالی داره، این آدم مضخرف اگر پاچه خوار و خایمال نبود الان هر بچه بسیجی و هر ننه قمر سیاسی عنقلابی طرفدارش نبود، همین بس که روزنامه کیهان هم پشت این احمقه مردم فریب هست
    با رفتار مضحک و گفتار احمقانه اش سعی کرده خودش رو روشن فکر و مستقل از هر جریان فکری نشون بده اما به شدت عن زیادی خورده و هر وقت و هر زمانی اگر دراین کشور رفداندوم آزادی برگزار و پیروز شد امثال این تماسح ها باید محاکمه بشن به جرم عوام فریبی
    و متقابل ادبیات خودت دوباره بگم حتی در بحث فنی و درک موزیک هم این احمق صدرنگ تخم سندی هم نمیشه
    با احترام
    ویرایش توسط Clint : 03-11-2017 در ساعت 08:07 PM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clint نمایش پست ها
    مطابق ادبیات خودت که راحت توهین میکنی به شخصیت یک آدم، من هم متقابلا میگم تو یک آدم نفهم و گاوصفت هستی که شعورت در حد یک بچه دبستانی کسخل بیشتر نیست.
    اما در مورد چاوشی صدرو و صدرنگ بگم که با وجودی که از قدیم احترام زیادی به موزیک و صداش قائل بودم و هستم اما به شدت شخصیت متضاد و نچسب و خایمالی داره، این آدم مضخرف اگر پاچه خوار و خایمال نبود الان هر بچه بسیجی و هر ننه قمر سیاسی عنقلابی طرفدارش نبود، همین بس که روزنامه کیهان هم پشت این احمقه مردم فریب هست
    با رفتار مضحک و گفتار احمقانه اش سعی کرده خودش رو روشن فکر و مستقل از هر جریان فکری نشون بده اما به شدت عن زیادی خورده و هر وقت و هر زمانی اگر دراین کشور رفداندوم آزادی برگزار و پیروز شد امثال این تماسح ها باید محاکمه بشن به جرم عوام فریبی
    و متقابل ادبیات خودت دوباره بگم حتی در بحث فنی و درک موزیک هم این احمق صدرنگ تخم سندی هم نمیشه
    با احترام
    من اصلا وارده این بحث نمیشم چون میدونم اینجا هرچقدرم صحبت کنی اخرش 1 گرم چیزی جا به جا نمیشه ولی یه نکته ای گفتی که من قبولش دارم

اونم اینه که من نمیدونم چرا اینقدر میخوان چاوشیو اپوزیسیون نشون بدن حالا چون یه حصر تو اون شهرزاد گفت یعنی اپوزوسیونه؟
    فقط اینو بدونید اینجوری که چاوشی اینقدر راحت فعالیت میکنه و زارت و زارت ترک میده بیرون و واسه گریوانه هدیه میفرسته بدون دلیل نیست

فعال
    عزیزم غصه نخور زندگی با ماست
    اگه باختیم امروز و فردا که برجاست
    زندگی یک جهنم است
    اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط D.SOL نمایش پست ها
    من اصلا وارده این بحث نمیشم چون میدونم اینجا هرچقدرم صحبت کنی اخرش 1 گرم چیزی جا به جا نمیشه ولی یه نکته ای گفتی که من قبولش دارم

اونم اینه که من نمیدونم چرا اینقدر میخوان چاوشیو اپوزیسیون نشون بدن حالا چون یه حصر تو اون شهرزاد گفت یعنی اپوزوسیونه؟
    فقط اینو بدونید اینجوری که چاوشی اینقدر راحت فعالیت میکنه و زارت و زارت ترک میده بیرون و واسه گریوانه هدیه میفرسته بدون دلیل نیست
    چاوشی رسمن قدرت و نفوذ نظام در بحث موزیک پاپ غربی هست تا بخش بزرگی از نوجوانان و جوانان رو به سمت خودش بکشه و جریان فکری به اونها دیکته کنه
    دستش هم در بعضی جاها برای پیشیرد اهداف بازه و قرار نیست بیاد چفیه بندازه ولی غیرمستقیم میتونه خیلی چیزها رو به نسل طرفدارانش تحمیل کنه
    چاوشی بدون اجازه ارباباش آب هم نمیخوره، حمایت غیر مستقیمی که مافیای رسانه ای از این آدم کردند و میکنند بی سابقست چه رسانه های اینور و چه رسانه های خریداری شده اونور
    کافیه فقط یه لحظه مافیای رسانه ای چاوشی رو در مقابل مثل شجریان مقایسه کنی!
    حتی در بحث همین نجات اعدام هم کسانی بودند که قبل از چاوشی تلاش کردند اما رسانه ها کلا به پای این فرد تمومش کردند
    در مورد علیخانی حتی کیهان هم تشر زد و زیر بغل حاج چاوش رو گرفت
    با تمام احترام به طرفداراش که خودم جزشون هستم ولی این فرد کاملا خودفروخته، خایمال، روشن فکر نما و لمپن هست که در تلاش برای ایجاد جریان فکری خاص و مورد تایید رئیساش و در کنارش لات بازی و فحش بازی مردم برای حمایت از خودش و در تلاش برای فریب مردم با کلمات قلمبه سلمبه گفتن و ادای اندیشمندان رو دراوردن تا بتونه به بهترین نحو خودش رو متفکر نشون بده تا اهداف خودش و مافیاش بهتر پیش بره
    ضمن اینکه جدا از تمام مزایای این هدف در بحث مالی هم تا هفت نسلش بی نیاز میشوند
    ویرایش توسط Clint : 03-11-2017 در ساعت 08:27 PM

8. کاربر مقابل از Clint عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    از اخرین بار که چشمام تورو دیدن

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clint نمایش پست ها
    با احترام

تو چرا ترش میکنی مگه باباته

11. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    والا من تنها چیزی که از سندی تو این برنامه دیدم مث سگ پاچه میگیره اخه یه ادم چن بار در طول یه برنامه به یکی میگه لهجه لهجه وقتی اینقد کوته فکر باشی بری فایل صوتی 12 سال پیشو مدرک کنی حرفیم باقی میمونه

شاهکار جدید این چاقال

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

13. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 8074 از 8550 نخستنخست ... 7074757479748024806480728073807480758076808481248174 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع