تو یه تاپیکی داره درباره یه بابایی نظرشو میگه.بعد این یارو دلقکه اومده زارت نقلش گرفته یزدانیو مسخره کرده و میدونه رو یزدانی حساسه.
خوب کرده فحشش داده منم بودم فحشش میدادم
تو یه تاپیکی داره درباره یه بابایی نظرشو میگه.بعد این یارو دلقکه اومده زارت نقلش گرفته یزدانیو مسخره کرده و میدونه رو یزدانی حساسه.
خوب کرده فحشش داده منم بودم فحشش میدادم
الان یکی بره تو یه جای دیگه درباره چاوشی صحبت کنه و به طرفداراش تیکه بندازه خیلی راحت نود درصد طرفدارای چاوشی که اینجا تشریف دارن میرن سراغش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بارها و بارها نقلای من در مورد شادمهر که اینجا گفتم رو بردن جای دیگه و به اصطلاح خودشون جوابیه زیرش نوشتن ، کرم از خودِ درخته وگرنه میوه که از خودش کرمی نداره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
همه که دیدن این emade رو چطوری بگا دادم گیر ندین به میلاد تهش همون میشه مخصوصا تو مسعود873478 حالا ته یوزرت هرکوفتی هست
توهم زدی ؟ برو قرصاتو بخور جان عزیزت . میتونستی مثل آدم بیای ج منم بدی یا اصلا ندی .. اینش دیگه مشکل خودته نفهمی کجا چه حرفی رو باید بزنی یا کجا خودتو نگه داری .
تا این بچه بازیا هم ادامه پیدا نمیکرد منم بازم میگم ربطی به من نداره اون چیزی که تو فکر میکنی .. ولی به منم ناروا بی حرمتی بشه اون موقع فرق میکنه قضیه ..
اخرش باید هیکلو تکون بدید برید سره یه کاری بعد اونموقع میبینید زکی.جایی کار نمیدن و تبدیل میشین به پیر پسر
الان گفتم که مشکل هر کس ، مشکل خود اون شخص من اگه مشکلی دارم مشکل خودمه نه به شما و نه به هیچکسی دیگه تو هیچ جای دنیا ارتباطی نداره
نه دیگه ، از اونورش گرفتی - گفتم که بلد نیستی حرف بزنی - میتونستی نیای حرف بزنی و وقتی یکی میاد حرفی میزنه باید خودشو واسه هر مدلی جوابی آماده کنه
و اینم هم بدون که هیشکی به هیشکی بیخودی چیزی نمیگه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
نخیر تو از خرم خرتری ..
دست خودت نیست نسخه هات تمام شده
اتفاقا یکی دیگه از خصلت های آدم های ضعیف اینه که تا تو یه جایی کم میارن شروع میکنن به توهین کردن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 298 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 298 مهمان ها)