از about گوشی هم زدم رو آپدیت مث اینکه همین که نصب کردم آخرین نسخه اس...
حالا میریم سراغ آپدیت همه نرم افزارا از گوگل پلی
!?Who Cares؟!
دیگه گو نخور ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرم لا پشمات
!?Who Cares؟!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی
روزنامه "جمهوری اسلامی" به آیت الله علم الهدی: در دولت قبل می گفتید مردم بجای مرغ، اشکنه بخورند
کنایه عباس عبدی به بذرپاش: در دولت احمدینژاد یک جوان فاقد تجربه 2خودروسازی کشور را به خاک سیاه نشاند
اساسين بد نبود ولي ميخكوبم نكرد
بازيگرا خوب بودن اصل فيلمنامه هم خوب بود ولي اجراي كار ايراد داشت من نميدونم چرا اخرش يه فيلم كه بر اساس بازي باشه مثله بازي موفق نميشه
و من به عنوان يكي از فن هاي اصيله اساسين بايد بگم موزيك در روايت اساسين خيلي مهم بيد
داستانه اساسين يه طرف موزيكش يه طرف ديگه
موزيكه فيلم يه سري المان اريجينال داشت ولي چيزه خاصي نبود كسي اگه اساسين ٣ رو بازي كرده باشه و موزيكي كه لورن بالفه براش ساخته رو شنيده باشه تا اخره عمرش اون موزيك و مخصوصا تم بي نظيرش يادش نميره
بايد موزيكو ميدادن لورن بسازه
در حال حاضر 131 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 131 مهمان ها)