دو تا قبض بود یکی مال 95 یکی مال 94 و ماقبل
my girl زیر لفظی میخواد دیوث عیده بیا بده
![]()
شاتل دیوث رو نیگا پست کمپین حمایت سبز میزنه میخوام تو کیونم کنم تخفیف 60 درصد بزن الدنگ
ولی هنوزم که هنوزه برج 4 که رفتم دفتر شاتل رو یادم نمیره یه مردی اومده بود یه کیف هم دستش بود اول بار خودشو جای مشتری قالب کرد و میگفت مودم شما کانفیگ بلدین گفتم آره برات انجام میدم
بعد از منشی شاتل و مدیره پرسید گفت کانفیگ میکنین ؟ پول میگیرن ؟ چقدر؟ گفتن آره اگه کاربر شاتل باشه برو اون اتاق بچه ها انجام میدن ولی فک کنم اگه کاربر شاتل باشی پول نگیرن .
کنار منم نشسته بود گفت خب از کجا میاین الان کاری دارین و اینا .. گفتم آره باو یه ساله دارم زنگ میزنم این پدرا هی میگن نه و فلان .. خسته شدم دیه ..
خلاصه نمیدانم چطور شد دلش به حالم سوخت نمیدانم . رفت کارتشو نشون داد گفت من بازرس م . چرا اینجوری رفتار میکنید با مشتری ها باید به این سروریس بدین پورت خالی هم موجوده . چند تا مدرک م نشون داد
واقعا حال کردم براش .. لامصب گفتم شماره تو بده داشته باشم گفت شماره من 195 عه![]()
بعد مدیره رید به خودش گفت برات ثبت نام انجام میدیم و 3 روزم طول میکشه تا وصل بشه
شما هم برو از مخابرات اگه میتونی بگو شماره تو آزاد کنن هر چند بعدید میدونم به این زودی اونا خط آزاد کنن
منم با یه زنگ کارشو ساختم گفتم وصل کنین به خانم اکبری . مسئول شیفت وقت اداری بود
خلاصه 10 دقیقه پشت خط وایسادیم و اونم آزاد شد . بله عزیزان همیشه پارتی چیز خوبیه . اگرم نداشتین کلک بزنین
![]()
در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 130 مهمان ها)