فیلمو نصفه ول کردم برم بشینم بازی رو نگاه کنم اون مجری با اون صدای تخیلیش برگشت گفت به خاطر مشکلی که تو دریافت سیگنال داشتیم بازی رو پخش نمیکنیم ...
فیلمو نصفه ول کردم برم بشینم بازی رو نگاه کنم اون مجری با اون صدای تخیلیش برگشت گفت به خاطر مشکلی که تو دریافت سیگنال داشتیم بازی رو پخش نمیکنیم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بدون هیچ تردید و شکی بهترین آلبومی که امسال شنیدم آلبوم رگ خواب از شجریان پسر تشریف داشته ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
از 10 بهش 10 میدم
فوق العاده زیباست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
حالا اون سالار عقیلی سالی 10 تا آلبوم منتشر میکنه یکی از یکی بدتر
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تخیلی ترین آلبومی که امسال گوش دادم همین آلبوم میثم ابراهیمی تشریف داره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
این مجری شبکه ورزش باس نخل جنوب بکنی تو کیونش اینقد از صدا و شخصیت این حالم بهم میخوره
همه ی مجری های شبکه ورزش مرخصن
من نمیدونم چجوری روشون میشه همچین شخصیت هایی رو بیارن جلو دوربین ...
شخصا سینجول رو ترجیج میدم به همشون
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)