من که خیلی بچه بود این قرائتی اومده لود خونه پدربزرگم
با یکی دیگه از بچه ها انقد پریدیم رو سروکولش آبرو خاندانمونو بردیم
بعد اسمشو نمیتونستم درست بگم بهش می گفتم آقای قروقاطی![]()
امیرخان امروز کنسرت ابی رو ضبط کردی ؟
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
من دیشب رو ضبط کردم ولی امروز صبح خواب افتادم . گفتم شاید روی یوتیوب نذارن
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
به تو پل میزنم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
تو این 2 روز عید تمام مسئولین استان اومدن خونه مامانبزرگمدهن مهن صاحب خونه رو سرویس کردن
هرکی استانداری فرمانداری چیزی میشه اول میاد خونه ما مهر میزنه 2تا عکس میگیره میره![]()
پدربزرگم اگه میخواست ما الان صاحبت رشت و حومه بودیمبنده ی خدا هیچوقت هیچی از کسی نخواست . داستان زندگیش مثل داستان این فیلم کره ای هاست که یه بچه چطور با بی کسی رشد می کنه
پدر مادرش تاجر کرد بودن که تو یه راهزنی کشته میشن و این اینجا تک و تنها با کارگرری بزرگ میشه . داستانای عجیبی داره خدابیامرز
نه اين عکس مربوط ب زمانى هست که همزمان با انتشار البوما رو بصورت محدود مى فروختن... بار اول ي بنده خدايي تو سمت استقامت رشت مى فروخت که نماينده بودو باهاش تماس گرفتم که تموم کرده بود
بار دوم سر البوم هيچ هيچ هيچ هم ي فرهاد نيک تو انزلى بود که بلافاصله زنگ زدم که گفت نرسيده و ازاين حرفا درصورتى که همون شبش خيلى ها اومدن تو صفحه فيس بوک شاهين ازش بابت رسوندن سى زى اورجينال تشکر کردن!!!!
بعد تماس گرفتم باهاش ک چطوريه گفتى ک البوم نرسيده گفت غروب رسيد و تاالان همش فروش رفت!!!!!!
خلاصه معلوم بود ک چون از رشت بودم بهم نفروخت بى شرف!!!! و بدست خيلى از بچه هاى رشت نرسيد و اکثرا سى دى ها رو ب دخترا فروووخت ديوث!!!
خلاصه اين دو موردى که اشاره کردم توسط شاهين تاييد شده بود...
بعد کسايي ک البوما بهشون رسيده بود عکس مى گرفتن و مى زاشتن فيس بوک ک من اون موقع اين عکسو ذخيره کردم و چندى پيش هم گذاشته بودم يادگارى...
اقا ى سايتى رو معرفى کنيد که قند شکوون بفروشه، سايفون سرعتش شخمى شده و ويديو انلاين رو نمى شه ديد
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)