[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم سخت افزار ؟! مادربرد 2008 هم 7 رو ساپورت میکنه . با 2 گیگ
از 2008 به قبل م که همش فرسوده شده تو این تعمیرگاها گذاشتن اونم فقط به خاطر اینکه به دردشون میخوره قطعه ای چیزی دربیارن ازش . اونا فقط به درد ایکس پی میخورن
منظورم اینه بعد از 10 سال طرف که نمیاد با همون سر کنه . هر کی تونسته ارتقا داده یا جمعش کرده رفته گوشی و تبلت گرفته عزیزم![]()
نه هنوز تعداد زیادی از سیستما چه خونگی چه اداری از xp استفاده میکنن . من خودم سیستم دارم مال اردیبهشت 84 (2005) هنوز داره کار میکنه بدون این که قطعه ای ازشو ارتقا بدم .هارد 80 رم 512 گرافیک 128گذاشتم داداش کوچکم باهاش وبگردی و دانلود میکنه . بین اقوام و آشناها هم زیاد دیدم xp استفاده کنن.
الان همین 10 سرعت انتقال داده ش تقریبا 2 برابر 7 تشریف داره . مایکروسات هم جایی نمیشینه آب بره زیرش چند تا برتری میزنه واسه ویندوز که کاربراشو اتوماتیک پرت کنه اینور![]()
سر سیستمای شخصیم باشه امثال من تو میرن سمت 10 بقیه هنوز روی 7 و 8 هستن
امثال من و تو هم باز جداسازی میشن کافیه یکی از نرم افزار های کاربردی من رو 10 لنگ بزنه سریعا بر میگردونمش به 8 البته 8 هم شخمیه 8.1
میخوای واسه رو کم کنی تو الی یک تاپیک ویندوز 7 بزنم ببینی تاپیک 7 من بیشتر تبادل اطلاعات داره یا 10 ؟
گاوه دیگه ولش کن![]()
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
در حال حاضر 125 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 125 مهمان ها)