گنو / لینوکس یاد بگیرید
ادارات دولتی و سازمانی بانکای ما اگر از xp استفاده می کنن هنوز از بی سوادیشونه
بازم ورزش 3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیهان با تیتر «انتقاد «دورهمی» از عملکرد دولت یازدهم و سینمای ایران» نوشت: برنامه دورهمی در یکی از برنامههای خود از دولت یازدهم انتقاد کرد.
در برنامه هدف نظر،مهران مدیری با اشاره به کم شدن انرژی دولتیها گفت: اگر انرژیها به حد روزهای پیش از آغاز دوره چهار ساله بود،الان آب از دریاچه ارومیه بیرون میپاشید ،سر سفرهها یک کم بیشتر از چیزی که الان هست بوی نفت میآمد و مردم جنوب حداقل چند روز در سال آسمان آبی میدیدند.همچنین در یکی دیگر از برنامههای نوروزی دورهمی، بازیگر سینما حمید گودرزی به انتقاد از وضعیت سینمای ایران پرداخت.
وی با اشاره به رونویسی برخی به اصطلاح فیلمنامه نویسان از روی سریالهای مبتذل ترکیهای گفت: این نویسندگان خیانت را مضمون فیلم قرار میدهند و باعث میشوند مردی که از سینما بیرون میرود به همسرش شک میکند!
گودرزی همچنین در انتقاد از وضعیت برخی بازیگران گفت: با زیرپیراهن برای مردم فیلم چرک و کثیف میسازند.
یکی از برنامه هاش نمیدونم در مورد تنبلی منبلی چی چی بود ، اسم مهندس احسان آورده شدعجب نویسنده دیوثی داره
البته این سری نویسنده ها تغییر کردن ینی کلاً همه گروه عوض شدن![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا انقد خلوته اینجا![]()
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
چنان دل کندم از دنیا که شکلم شکل تنهایی ست!!
ببین مرگ مرا در خویش که مرگ من تماشایی ست!!
مرا در اوج می خواهی!تماشا کن،تماشا کن...
دروغین بودم از دیروز،مرا امروز حاشا کن!!
در این دنیا که حتی مرگ نمی گرید به حال ما
همه از من گریزانند تو هم بگذر از این تنها!!
فقط اسمی بجا مانده از آنچه بودم وهستم!!
دلم،چون دفترم خالی قلم خشکیده در دستم
گره افتاده در کارم،به خودکرده گرفتارم
بجز در خود فرو رفتن چه راهی پیش رو دارم؟؟
رفیقان یک به یک رفتندمرابا خودرهاکردند
همه خود درد من بودند گَمان کردم که هم دردند...
شگفتا از عزیزانی که هم آواز من بودند
به سوی اوج ویرانی پُل پرواز من بودند
گره افتاده در کارم،به خودکرده گرفتارم
بجز در خود فرو رفتن چه راهی پیش رو دارم؟؟
رفیقان یک به یک رفتندمرابا خودرهاکردند
همه خود درد من بودند گَمان کردم که هم دردند...ه
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)