مرسی عزیزم ! ای بد نیستم الان که تو اومدی بهترم شدم
ایشاالله که قبول میشی ! آدم یه سال درس بخونه زحمت بکشه حتما نتیجه میگیره
تو قلبمی همیشه !
من دوتا دندون عقل کشیدم که یکیش سمت راست بالا بود که هر چی درد میکشیدم ازون بود کشیدم خلاص
یکی هم سمت چپ پایین که رفتم بکشم دکتره گفت این احتیاج به جراحی داره کار من نیست !
رفتم مطب یه دکتر گفت من برات راحت درش میارم اسمش جراحیه ! نیازی به برش نیست
خانم دکتر خلاصه نیم ساعت با این دندونم ور رفت ذره ذره میکشید راحت 5 کیلو کم کردم فشارمم افتاد نمیدونی چه حالی داشتم اون روز !
بعد ذره ذره درش آورد 2 تا بخیه زد .... من فقط موندم که این چرا بخیه زد مگه جراحی کرده بود ؟! بعدشم 6 تا پنی سیلین نوشته بود که من یکیشم نزدم
یه هفته مدام درد میکرد و باد کرده بود ....الان یه خورده بهتر شده بخیه هم در اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی امید
تو دهه نود اینجور تنظیم کنی خیلی حرف
چه غلطی کردیم گفتیم دختر پر نمیزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 332 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 332 مهمان ها)