[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارورمیده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از دیوثایی که میتونم بهشون اشاره کنم این و اون سجاد خشگله هستن که اون پایین در کمین به سر میبرن عین موش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپدیت جدید تلگرام با امکان تماس و انتخاب کیفیت ویدیوهای بارگذاری شده در گوگل پلی منتشر شد.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
- به خدا به پير به پيغمبر ما بهتر از شما بلديم تهمت بزنيم! ولي اعتقادي به اين کار نداريم. اتهاماتتان را اثبات کنيد
احمدي نژاد: دستور حمله به ما را همان کسي داد که مُرد ( سال 84 رو میگه رفته بود زاهدان تک تیرانداز زد محافظشو کشت .. تو منظره 88 هم گفت که به همان آقا به ملک عبدالله گفته بوده 6 ماه کارش تمومه )
خبرنگار خطاب به احمدي نژاد: ممنونم از کساني که اين نشست را ترتيب دادند و کساني را هم به عنوان «کف زن» آوردند که اينجا تشويق کنند!
احمدي نژاد: مخلص کف زن و کف نزن هستم! ما يک ملتيم که بايد کنار هم باشيم.
خبرنگار: بهترين دوران جواني ام در دوران رياست جمهوري شما، سياه شد عالی عالی عالی
احمدي نژاد: شجاعت شما ستودنيست
احمدي نژاد خطاب به خبرنگار: يادم نمياد در دوران من، مشکلي داشتيد شما! پيامي هم به من نداديد! الانم اگر مشکلي داريد، با تمام توان حاضرم حلش کنم!
بالاخره انتظارها به پایان رسید ...
امشب آلبوم جدید جتلمن موسیقی جهان " توماس آندرس " ( حفظه الله نفسه الزکیه آیات للمومنین والمومنات و الاحیا منکم و الطیبات آبائکم ) منتشر خواهد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم به یادآوری این نکته ضروری میباشد که این آلبوم به زبان آلمانی می باشد
بله مدرن تاکینگ هنوز زنده است مکتب مدرن تاکینگ تا ابد جاویدان است بمیرن حسودا بی تلبیتا
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)