[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم این رئیسی ** مشنگ امشب گفتگوی ویزه خبری چی میگه یارو دوزار بارش نیس هولش دادن اومده کاندید شده یه سخنرانی ازش پخش میکردن انگاری خایه هاشو میکشیدن همچی داد میزد این وضع اقتصادی مطلوب هیچ انسان منصف و عنقلابی نیست ! یکی نیس بگه تخمسگ اون موقه که تو بازرسی بودی اینهمه فساد دولت میمونی نژاد رو میدیدی چرا گوزم ندادی چه برسه داد بزنی
ممد خیلی پیر شده
آلبوم جديد چه ويژگيهايي دارد؟
مثل آلبومهاي قبلي همچون برکت در سبک پاپ است و نتيجه همکاري با دوستاني است که با هم کار ميکرديم؛ آقاي بهروز صفاريان، آقاي کهنديري و ديگران. ترانهها هم از روزبه بماني، هوشنگ ابتهاج و دوستان ديگر است.
ژاوی هرناندز بازیساز سابق بارسلونا که بعد از دوران طلاییاش در بارسا به السد قطر رفت برای انجام بازی با تیم استقلال به تهران آمد که این سفر باعث شد رضا ژاوی را ببیند. رضا درباره این دیدار هیجان انگیز میگوید:« برایم خیلی جالب بود. از اتوبوس که پیاده شد تا مرا دید شناخت و گفت Iranian messi و در آخر هم پیراهنش را به من هدیه داد که یکی از باشگاهها میخواست به مبلغ ۶۰ میلیون از من بخرد که من اینکار را نکردم. من هم پیراهن را قاب کردهام و به دیوار اتاقم زدهام.»
این ژاوی مهندس ما بود ولی این اواخر خیلی زر میزنه فقط مونده در مورد انتخابات ایران نظر ول بده البته این شبکه های اسکل قطری دلارهای نفتی گازی خفن بهش میدن اینم چاره ای جز زر زدن نداره
۸۵ درصد از سازمانها تا پایان سال به ویندوز ۱۰ مهاجرت میکنند
جک سال
در حال حاضر 214 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 214 مهمان ها)