خو معلومه تا یه جاهایی پیش رفته!معلومه که آلبوم های بعدی هم همین الان تو سرشه و به مرور کامل میشه.این البته به نظر من نقطه قوت و نه ضعف!
وارد سلیقه شخصی افراد نشو...بیخودترین کار ممکن اینه که سلیقه افراد رو ببری زیر سوال...فقط چون اسم چاوشی روش هست آلبوم خوبی نیست چشم و گوشتو باز کن آثار رو با هم مقایسه کن اگه نمیتونی به نقد افرادی که موسیقی رو میفهمن توجه کن.
حرفت مثل این میمونه که مثلا من بگم شما برو دوره بازی رائولو نگاه کن اگه بازی های رائولو با همین کیفیت یکی دیگه انجام میداد حاضر بودی طرفداری کنی ازش؟!میبینی چقد سوال بیخودیه؟سلیقه شخصی افراد متفاوته.
بزار منتشر بشه بعد ایراد بگیر.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
البوم بعد چنگیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی بی نظیره. همیشه سورپرایز میکنه آدمو.
تبریک به جامعه چاوشیسم.
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
دوستان آلبوم چنگیز به نظر من خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنیم منتشر میشه چون الآن تو خیلی از سایت ها آلبومش رو زدن به زودی
اولا این سایت توی چند ماهی که من ازش دانلود می کنم هیچ وقت ***** نشده ثانیا همیشه که برای آهنگ های دیگه می زد به زودی ظرف یک هفته میومد من احتمال می دم آخر سال بیاد چون احتمال داره چاووشی بخواد پاروی بی قایق رو یه جورایی جبران کنه چون به نظرم نسبت به تمامی آلبوم های قبلیش این یکی ضعیف تر بود
در حال حاضر 288 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 288 مهمان ها)