صفحه 92 از 8550 نخستنخست ... 428290919293941021421925921092 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 911 به 920 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    ببین برادر من کاری به این چیزا ندارم ولی پوست اندازی تخم میخواد که هرکسی نداره نسل طلایی تو فوتبال به وجود نمیاد مگر با جوون گرایی اراگونس تو اسپانیا رائول کبیر رو کنار گذاشت تا ویا و تورس شکوفا بشن
    مثل قلعه نوعی که دایی رو کنار گذاشت تا عنایتی شکوفا بشه

یا دایی که مهدوی کیا رو گذاشت کنار تا غلام نژاد شکوفا بشهحالا کی تخم بیشتر داره؟ اینا یا کیروش

اما هرچی که بگی این تیم نتیجه گرا بازی میکنه و قشنگ بازی نمیکنه.. و نتیجه هم نمیگیره

قبول کن 4 شدن تو جام جهانی و حذف شدن تو 8 تا تیم اسیا نتیجه نیست.. تیمای قبل قشنگ تر بازی میکردن از اینم بهتر نتیجه میگرفتن تو جام ها.. البته تیم فلعه نوعی رو نمیگما.. چون اون افتضاح بود

حرفه ای
    حسین میدونه با اینکه ملت ما از بازی تیم ملی تو جام جهانی جو زده بودن ولی من از همه بیشتر مخالف بودم چون چیزی به فوتبالمون اضافه نکرد نه جوونی معرفی شد نه پدیده ای و نه ترانسفری داشتیم ولی جام ملت ها خوبیش این بود لااقل تو تیم ملی رگه های پوست اندازی رو دیدیم
    پوست اندازی میخوای باید مایلی کهن رو بیارن.. کلا ی نسل و عوض میکنه.. نتیجه هم نمیگیره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    معلومه که سخت میشه ...ولی تو رئال -بارسا رُ میگی بارسایی که 11 نفره ما رو میترکوند و ما 3 تا هافبک دفاعی میذاشتیم جلوش میباختیم ....
    این عراقیه که با جون کندن اردن و فلسطینُ برد
    در ضمت اینکه ما بازی رو برگردوندیم تو این بازی خوبه ولی جلو تیمای یکی دو لول بالاتر جواب نمیده
    باو ما پارسال راموس اخراج شد نتونستیم اوساسونایی رو ببریم که سقوط کرد وقتی 10 نفره میشی خیلی از مسائل به هم میریزه مخصوصا تو تورنمنتی که اینقدر فشرده هست
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    حسین میدونه با اینکه ملت ما از بازی تیم ملی تو جام جهانی جو زده بودن ولی من از همه بیشتر مخالف بودم چون چیزی به فوتبالمون اضافه نکرد نه جوونی معرفی شد نه پدیده ای و نه ترانسفری داشتیم ولی جام ملت ها خوبیش این بود لااقل تو تیم ملی رگه های پوست اندازی رو دیدیم
    تایید میکنم که تقریبا هم من هم تو هم امین در مقابل فوجی از کیروش خواهان بودیم ...منم مثل تو از بازی جام ملت ها بیشتر از 2 دوره ی قبل راضیم ولی وقتی باختی این شر و ورا فقط توجیهه ....اگر قهرمان میشد و اینا رُ میگفت ما هم میگتیم راس میگه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها

یا دایی که مهدوی کیا رو گذاشت کنار تا غلام نژاد شکوفا بشهحالا کی تخم بیشتر داره؟ اینا یا کیروش

اما هرچی که بگی این تیم نتیجه گرا بازی میکنه و قشنگ بازی نمیکنه.. و نتیجه هم نمیگیره

قبول کن 4 شدن تو جام جهانی و حذف شدن تو 8 تا تیم اسیا نتیجه نیست.. تیمای قبل قشنگ تر بازی میکردن از اینم بهتر نتیجه میگرفتن تو جام ها.. البته تیم فلعه نوعی رو نمیگما.. چون اون افتضاح بود
    بدترین تیمی که به خاطرم میاد تیم قطبی و علی دایی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    بدترین تیمی که به خاطرم میاد تیم قطبی و علی دایی
    تیم قطبی که خوب بود.. با تیم دومش اماراتو 2.3 تا زد

فقط بازی با کره یهو تخماشو نمیدونم کجا جا گذاشت که با 3تا هافبک دفاعی رفت بازی کرد.. پژمان نوری نکونام اندو.. که تیمش رید اصنپژمان نوری رو نمیدونم کجای دلم بزارم

فوق حرفه ای
    باو ما پارسال راموس اخراج شد نتونستیم اوساسونایی رو ببریم که سقوط کرد وقتی 10 نفره میشی خیلی از مسائل به هم میریزه مخصوصا تو تورنمنتی که اینقدر فشرده هست
    چر ا میری اونجا میتونی ایران -بحرین مثال بزنی منم ایران کره میکوبم تو صورتت تازه 0-0 هم بودیم و بردیم
    در ضمن به قول یارو گفتنی اگر اشتباه داوری نبود توپی که 1 متر تو دروازه ما بود گرفته میشد ازبکستان میرفت جام جهانی ما نمیرفتیم

فوق حرفه ای

به خاطر همینه که میگم ما اسکولیم و عرضه جوون گرایی نداریم جوون گرایی بدون فکر فایده نداره
    با اینکه جوون گرایی علی دایی بیشتر لج بازی با هاشمیان و کریمی و مهدوکیا بود ولی همون علی دایی چقدر روش فشار بود تا به خاطر اینکه حاج صفی رو بازی داد چقدر روش فشار بود به خاطر بازی دادن به امثال کریم انصاری فرد و غلامرضا رضایی و امثالهم علی دایی شعورشو نداشت ولی تخمشو داشت
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    تیم قطبی که خوب بود.. با تیم دومش اماراتو 2.3 تا زد

فقط بازی با کره یهو تخماشو نمیدونم کجا جا گذاشت که با 3تا هافبک دفاعی رفت بازی کرد.. پژمان نوری نکونام اندو.. که تیمش رید اصنپژمان نوری رو نمیدونم کجای دلم بزارم
    کره ی شمالی رو نتونست ببره با کره ی جنوبی هم که رید ....عین کف دست هم میشناختشون ...امارات هم اعلی کریمی براش در آورد...اون امارات هم خیلی تخمی بود

فوق حرفه ای
    به خاطر همینه که میگم ما اسکولیم و عرضه جوون گرایی نداریم جوون گرایی بدون فکر فایده نداره
    با اینکه جوون گرایی علی دایی بیشتر لج بازی با هاشمیان و کریمی و مهدوکیا بود ولی همون علی دایی چقدر روش فشار بود تا به خاطر اینکه حاج صفی رو بازی داد چقدر روش فشار بود به خاطر بازی دادن به امثال کریم انصاری فرد و غلامرضا رضایی و امثالهم علی دایی شعورشو نداشت ولی تخمشو داشت
    مثال بهترز از نداشتن شعور و خایه بزرگ دکتر احمدی نژاد

صفحه 92 از 8550 نخستنخست ... 428290919293941021421925921092 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 510 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 510 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع