صفحه 101 از 8550 نخستنخست ... 5191991001011021031111512016011101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,001 به 1,010 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    درخشان اومده میگه شما در رئال مادرید بد کار کردی
    خو کیروش بخواد جوابشو بده باید بگه شما در داماش وشهرداری چه کار کردی ؟
    فاصله دو مربی اینقده من نمیگم همه بگن به به و چه چه ولی الان بهترین گزینه واسه تیم خودشه
    من نمیام مثل عادل بگم که مثلا اقای فرکی میخواد به دژاگه چی بگه چون کس شعره ولی به نظرم مربی داخلی دله درست نداریم خارجی هم بخوایم بیاریم وضع بدتر میشه
    یعنی هر کی در حد کسی نیست حق نداره انتقاد کنه؟؟
    پس فردوسی پور گوه میخوره قلعه نویی رُ میاره محاکمه میکنه با حاج رضایی و اون دلوفقار نسب! الان حداقلش تو ایران اون 2 تا پشم قلعه نوعی هم نیستن
    کیروش باید انتقاد بشنوه بعد جواب بده...همه جای دنیا از سرمربی ملی انتقاد میکنن .....شدید ترین انتقاد ها هم میکنن ولی مربی نمیاد کل کل تاریخی کنه!
    کیروش داره مردم و فوتبال ما رُ تحقیر میکنه یه عده هم نشستن و عشق میکنن

حرفه ای
    محمد امین.. این تحقیر بخوره تو سرش.. تیمش مفت بازی نمیکنه.. نتیجه هم نمیگیرهحالا ی بازی با عراق حماسی شد.. باز ملت جو زده شدن

فوق حرفه ای
    ایارامندی هافبک ۲۵ میلیون پوندی رئال مادرید اعلام کرد که آماده پیوستن به آرسنال است. (تلگراف)

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    محمد امین.. این تحقیر بخوره تو سرش.. تیمش مفت بازی نمیکنه.. نتیجه هم نمیگیرهحالا ی بازی با عراق حماسی شد.. باز ملت جو زده شدن
    به نظر من بازی خوبی کردن با عراق...ولی نه دیگه در این حد که میثاقی جو میداد دیشب....هر کی نمیدونس فک میکرد بازیمون با زاپن بوده

فوق حرفه ای
    به گزارش جماران، سال 2009 در حاشیه ی نشست ایران و 5+1، سعید جلیلی به صورت کاملا اتفاقی و بدون برنامه ریزی قبلی دستگاه دیپلماسی، به پیشنهاد نماینده ی انگلیسی، در فضای سبز با معاون وزیر خارجه ی آمریکا به مدت 45 دقیقه در فضای سبز قدم زده و گپ می زنند؛ اتفاقی بی نظیر که هیچ گاه از آن عکسی گرفته نشد و درباره ی جزییات آن خبری به رسانه ها درز نکرد و گویا باید یواشکی می ماند.

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    ببین برادر من کاری به این چیزا ندارم ولی پوست اندازی تخم میخواد که هرکسی نداره نسل طلایی تو فوتبال به وجود نمیاد مگر با جوون گرایی اراگونس تو اسپانیا رائول کبیر رو کنار گذاشت تا ویا و تورس شکوفا بشن
    البته من قبول دارم کیروش با شعور تر از یکی مثل مثل عمو دل که مربی خیلی کوچکی و به ستاره های جوون بازی نمیده و تیمشو نابود میکنه
    ولی کل دنیا هر جا بازیکن خوبه و ستارست میبرنش تیم ملی! اونی که تو جام جهانی و جلو تیم شاخ میاد با اینا بازی میکنه جای تحسین داره نه تو یه تونمت تخمی بری 4 تا بازیکن که بهترینای لیگ بودن رُ بذاریو فکر کنی خیلی شاخی!
    تازه بگذریم که خیلی ها هم نبرده! تا همین دیروز از کیروش دفاع میکردن که حق داره به ایرانیا بازی نمیده و لژِرونر نیماره امروز میگن ببین چه مربی که به حوونا بازی داد! خب وظیفشه

فوق حرفه ای
    مدافع تراکتورسازی که قبل از شروع جام ملتهای آسیا از اردوی تیم ملی خط خورد، درباره حذف شاگردان کی روش از این جام تاکید کرد: متاسفانه تیم ملی نتوانست مقابل عراق نتیجه لازم را بگیرد و این مساله دلایل زیادی داشت. بازیکنانی را دبدبه و کبکبه به تیم ملی آوردند که نتوانستند کارساز باشند. بازیکنی که سرباز بود با هزار جور نامه نگاری به ترکیب تیم ملی رفت و یک تنه باعث باخت تیم ملی شد. این حرفها را برای این نمی زنم که خودم خط خوردم اما واقعا اگر بودم می توانستم به تیم کمک کنم. حقم بود به جام ملتها بروم اما کی روش به من اعتماد نکرد.

وی درباره مهرداد پولادی گفت: واقعا از بازیکنی که در جام جهانی بازی کرده بعید بود آنطور دو اخطار پشت سر هم بگیرد و باعث باخت تیم شود. اگر او اخراج نمی شد، راحت می توانستیم عراق را ببریم و به دور بعدی برسیم. متاسفانه اعتقاد کی روش فقط به یکسری بازیکن خاص است و همین مرتضی پورعلی گنجی اگر منتظری مصدوم نمی شد، باید روی نیمکت می نشست اما دیدید که بازی کرد و یکی از بهترین ها بود. متاسفانه به جوانان مملکت بها نمی دهند.
    مدافع چپ پای سابق تیم ملی همچنین گفت: واقعا حیف که یک سرباز فراری باعث باخت تیم ملی شد. نمی دانم چرا قانون برای همه یکسان نیست. هر آدمی باید طبق قانون مملکت به خدمت سربازی برود و با کسی که قانون را زیر پا گذاشته باید برخورد شود اما مجوز بازی برخی آدمهای خاص صادر می شود و می آیند برای تیم ملی بازی می کنند. الان هم گفته اند پولادی قرار است به ایران بیاید اما او به قطر می رود و انگار نه انگار.واقعا اگر حبیب گردانی هم خدمت سربازی نرفته اینقدر برایش نامه نگاری می کردند؟ اگر من برای معافیت از خدمتم پول داده بودم، محرومم می کردند. مثل بازیکنان سربازی که به تراکتورسازی آمده اند. الان همه آنها علاف هستند!

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    به نظر من بازی خوبی کردن با عراق...ولی نه دیگه در این حد که میثاقی جو میداد دیشب....هر کی نمیدونس فک میکرد بازیمون با زاپن بوده
    چون 10 نفره شدن و 2 بار عقب افتادن شد حماسیوگرنه ربطی به بازیشون نداره

فوق حرفه ای
    فرض مثال من بیام باران از مدیریت امیر خوشم نیاد چون میام باران پس جزو دار و دسته امیرم ؟دلیل اومدنم میتونه خیلی چیزا باشه مثل بچه های اینجا یا فضاش
    البته ما امیر رو دوست میداریم
    چه مثال بی ربطی
    بهتره اینو با مدرسه و داشنگاه مقایسه کنی! ت وقتی با یه استاد به شدت مشکل داری و دوزار قبولش نداری باهاش درس ور میداری؟؟؟

صفحه 101 از 8550 نخستنخست ... 5191991001011021031111512016011101 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع