نوشته اصلی توسط Rmin ما خودمون میریم بندر و اونورا جدی می تونی جنس بفرستی ؟ فروشگاه بزنیم با هم
نوشته اصلی توسط Gsshop جدی می تونی جنس بفرستی ؟ فروشگاه بزنیم با هم میکنن تو کیونمون فک کردی ما چرا میریم بندرعباس تازه اونجام همینه با پول بنزین و مخارجش منتها دلمون خوشه 5 تومن ارزونتر خریدیم
نوشته اصلی توسط Rmin میکنن تو کیونمون فک کردی ما چرا میریم بندرعباس تازه اونجام همینه با پول بنزین و مخارجش منتها دلمون خوشه 5 تومن ارزونتر خریدیم شکلات خارجی گیر میاد ؟
نوشته اصلی توسط A M I R دل بیمار شد از دست رفیقان بپر روش
نوشته اصلی توسط Gsshop شکلات خارجی گیر میاد ؟ اره اما فک نکنم ارزونتر باشه باز
پس محصولات جنسی چینی وارد می کنیم
نوشته اصلی توسط Gsshop پس محصولات جنسی چینی وارد می کنیم هارد تونستی با دیتا بفروشی من هستم مثلا بگو 1 ترا با 60تا سریال خارجی و زیرنویس دار و فلان و ...
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame یه سوال محسن اهل عرق هست نه فقط سیگار میکشه ! سیگار هم تفریحی میکشه , روزی دو پاکت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اشترم اقلا این اهنگای نادر گلچین تو ایتونز رو گوش کن واقن کیفیتش خوبه ؟ اقلا منتظر بمونیم تا یه روز فرجی بشه
نوشته اصلی توسط Rmin هارد تونستی با دیتا بفروشی من هستم مثلا بگو 1 ترا با 60تا سریال خارجی و زیرنویس دار و فلان و ... هارد گرونه باو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 484 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن