نوشته اصلی توسط Milad خداییش اراک بچه سالمم داره ؟چند روز پیش رفتم فوتبال لامصب عین فیلمای گانگستری بود جرات نکردم سرمو بگیرم بالا وگرنه به ترتیب قد بهم تجاوز میکردن آره باو داره. من يه آشنايي ِ دورادور دارم به دو سه نفر ولي راست ميگي. اوضاع خطري شده اصن اتفاقا چند وقت ما هم رفتيم سالن فكر كنم يه چهل تايي گل خورديم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! چرا كيس حالا اين همه جا چون هیچ کس شک نمی کنه ! فوق العاده حرفه ای
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad باز به یه دردی میخورم قورباغه گرفتن دیگه عرضه میخاد
نوشته اصلی توسط Milad باو من آب نبات چوبی بخورم دوروز سرم گیج میره آره خب منم خلاف سنگينم سرپا شاشيدن ِ
اساتيد ميخوام نوشته رو به pdfتبديل كنم با چه برنامه اي درست كنم فارسي رو ساپورت كنه
نوشته اصلی توسط Rasool24 اینجوری تعریف میکنی ازت میترسم میلاد فوتبال یه منطقه ای از اراکه که هیچکس جز ساکنین اون منطفه جرات رفت امد ندارن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط 3fide توام بدتر از اون نه بابا اشتباه ميكني
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang اساتيد ميخوام نوشته رو به pdfتبديل كنم با چه برنامه اي درست كنم فارسي رو ساپورت كنه افیس یه قسمتی داره که پی دی اف میکنه
Hamed_Deltang
نوشته اصلی توسط Milad فوتبال یه منطقه ای از اراکه که هیچکس جز ساکنین اون منطفه جرات رفت امد ندارن من فكر كردم ورزش فوتبال رو ميگي آره باو. اون منطقه خيلي خطريه
نوشته اصلی توسط Milad کیس هر بار بخوای سیگار بکشی که باید یه ساعت زودتر بری دنبال پیچ گوشتی نیازی به پیچ گوشتی نیست ! کیسم جای دوتا رایتر داره یکیش خالیه ! با ناخن راحت درش باز میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 355 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 355 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن